Astrologi nosaukuši 4 zodiaka zīmes, kuras 2023. gada pašā sākumā skars virkne nepatikšanu

Ūdensvīrs

Janvāra pirmās nedēļas nesīs jaunumus, no kuriem daudzu Ūdensvīru dzīve apgriezīs kājām gaisā. Astrologi prognozē, ka šī zvaigznāja pārstāvjiem nevajadzētu palaist garām kādu īpašu notikumu, kas ietekmēs viņu nākotni. Visticamāk, ka iespējamās grūtības beigās būs uz labu.

Jūsu zinātkārais raksturs šajā laikā būs nepārspējams; jūs darīsiet visu, lai uzzinātu visu informāciju par visiem un visu. Jūsu deguns un mēle būs ārkārtīgi jutīgi. Šī iemesla dēļ jūs varat radīt sev nepatikšanas.

Skorpions

Sliktas ziņas var ietekmēt Skorpionu emocionālo stāvokli. Zvaigznes brīdina, ka ir iespējama kāda noslēpuma izpaušana, kas parādīs mīļoto no otras puses. Tagad labāk parūpēties par sevi un mēģināt ātrāk īstenot plānus.

 

Lasi vēl: Ko japāņu geišai ir stingri aizliegts darīt: Par šo reti tiek runāts, bet tā ir pieņemts

Auns

Auniem jāuzmanās no impulsīvām darbībām. Tieši šobrīd nepārdomāti lēmumi var negatīvi ietekmēt apkārt notiekošo. Zvaigžņu pazinēji stāsta, ka daudziem šīs zodiaka zīmes īpašniekiem nāksies saskarties ar pārsteigumiem vai pat piedzīvot nelielu apjukumu.

Var gadīties, ka izturēsities kritiski pret visiem un visu apkārtējo visu šo laika posmu, tādēļ attiecīgi arī pret jums cilvēki šādi izturēsies. Esi nedaudz iejūtīgāks.

 

COMMENTS

Leave a Comment