Astrologi noliec galvu šo zodiaka zīmju priekšā: Trīs zodiaka zīmes, kuras visbiežāk “soda” Visums

Augstākie spēki darbojas kā taisnīgi un objektīvi tiesneši, lai mūsu pasaulē valdītu harmonija un līdzsvars.

Un tomēr dažas zodiaka zīmes nesteidzas dzīvot saskaņā ar Visuma likumiem un tāpēc bieži no Augstākajiem spēkiem saņem rājienus. Kas vēl jāzina par Skorpioniem, Mežāžiem un Vēžiem?

Skorpions

 

Skorpions uzskata, ka viņš pats vada savu dzīvi. Šīs zīmes pārstāvji uzskata, ka nekam nav pār viņiem vara un tieši šīs iemesla dēļ viņi bieži saņem “sveicienu” no augšienes.

Skorpioniem principā attiecības ar Visumu neveidojas vienkāršas, jo viņi negrib atzīt Visuma autoritāti. Bet Visums, savukārt, neslinko kārtējo reizi Skorpioniem parādīt, kurš patiesībā ir mājās saimnieks.

Mežāzis

 

Viena no nepaklausīgākajām zodiaka zīmēm, kas ir gatava doties cīņā ne tikai ar saviem nelabvēļiem, bet pat ar augstākajiem spēkiem. Un ticiet, viņam tam pietiks drosmes.

Lasi vēl: Bēdīga ziņa Latvijā: Mūžībā devies Latvijas Nacionālā teātra aktieris

Ja paskatās uz Mežāža dzīvi, tad var redzēt, ka tajā ir nebeidzamas cīņas. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji cenšas pārvarēt cilvēkus, apstākļus un pat stihijas. Mežāzis ir pārliecināts, ka iziešana no jebkāda veida problēmām ir atkarīga tikai no viņa paša, bet Visums cenšas viņu pārliecināt par pretējo, un tas arī lieliski izdodas.

Vēzis

 

Vēži bieži cieš no dvēseles pārdzīvojumiem, viņiem ir grūti vienoties ar apkārtējo pasauli un pat pašiem ar sevi. Jo vairāk Vēzis rokas sevī, jo vairāk Visums dod viņiem iemeslu psihoanalīzei, jo galu galā mēs piesaistām to, ar ko esam piepildījušies.

Daudziem šķiet, ka augstākie spēki ir kurli pret viņu vēlmēm, bet, ja ieklausīsieties sevī, tad sapratīsiet, ka saņemat to, par ko domājat, par ko bēdājieties un par ko sērojat. Vēži ar savas dzīves piemēru pierāda, ka šis likums strādā!

Leave a Comment