Astroloģe Tamāra Globa Latvijai sola grūtu un nebijušu periodu tieši jūnijā – kāpēc tā?

Cienījamā astroloģe Tamāra Globa kādā no savām pēdējām intervijām ir pieminējusi Latviju. Viņa minēja, ka Latviju tieši jūnijā sagaida jauns, bet tomēr ļoti grūts periods. 

Pazīstamā Krievijas astroloģe Tamāra Globa kādā no savām pēdējām intervijām stāstīja par pašreizējo zvaigznāju un planētu atrašanās vietu un to kā šis ietekmēs Eiropu un visu pasauli.

Bijušais eksperts “Apprecēsimies!” un par Andreja Malahova raidījuma jauno viesi kļuva viena no pasaulē slavenākajām astroloģēm Tamāra Globa. Savā intervijā viņa bija ļoti atklāta.

Tamāra Globa vairumā cilvēku iedveš īpašu uzticību. Šādu attieksmi pret sevi astroloģe bija pelnījusi ne velti: savulaik viņa prognozēja 2008. gada globālo ekonomisko krīzi, k.o.r.on.a.v.ī.r.u.s.a izraisīto situāciju un daudzas citas nopietnas likstas un kataklizmas.

Lasi vēl: “Šī vasara būs īpaša!”; Trīs zodiaka zīmes, kas burtiski atdzims 2023. gada vasarā

Pirmkārt, astroloģe skaidroja, ka ir pamats tam, ka kārtējais gads ir tik grūts – 2023. gads ir Marsa zīmē. Tāpēc mainīsies pilnīgi viss: civilizācija, ekonomika. Cilvēki, kuriem bija daudz, tagad paliks bez visa. Šis ir pasaules pārdalīšanas periods.

 

Globa pieminēja arī Latviju savā stāstītajā – lasi tālāk

Leave a Comment