“Ar kuru galu es domāju?” jeb četras kļūdas, izvēloties partneri, kas nolemj laulību neveiksmei

LAULĪBA ZEM SPIEDIENA

Ir daudzi ārēji faktori, kas var mūs piespiest precēties, piemēram, sabiedrības cerības vai mūsu mīļoto cilvēku spiediens. Dažreiz var šķist, ka mums nav izvēles šajā jautājumā, taču ir svarīgi atcerēties, ka mums vienmēr ir izvēle.

Pasaule ir dabas skaistuma vieta, kur spīd saule un līst lietus. Pasaule ir brīnumu vieta, kur mēs varam redzēt zvaigznes un mēnesi. Pasaule ir mīlestības vieta, kur mēs varam rūpēties viens par otru.

 

Lasi vēl: 3 zodiaka zīmēm šomēnes sākas grūts periods. Paļaujies uz saviem spēkiem, bet esi gatavs piedzīvot nepatīkamas lietas!

 

Labākais partneris ir labs un laipns, nevis atgrūdošs vai pretīgs. Bet, ja izvēlaties partneri nepareizu iemeslu dēļ – lai kādam iepriecinātu vai nepieciešamības dēļ – jūs galu galā jutīsit viņu īgnu un riebumu.

PĀRMĒRĪGA PARTNERA IDEALIZĀCIJA

Kad mēs iemīlamies, mēs koncentrējamies uz to, cik ļoti cilvēks mūs ciena un vai mēs varam ar viņu labi sazināties. Tomēr dažreiz mēs kļūstam akli no savām jūtām un redzam savu partneri kā perfektu. Ja mēs izveidosim ģimeni šajā posmā, mēs galu galā būsim vīlušies.

Nakts debesis ir tik skaistas.

Kad sākotnējais uztraukums un hormoni norimst, varam būt pārsteigti, atklājot, ka nepazīstam blakus esošo cilvēku tik labi, kā domājām. Var šķist, ka mēs apprecējāmies ar kādu citu, un tagad mēs nezinām, kā ar to sadzīvot.

Leave a Comment