Apstiprinātas skumjas ziņas par ”Mana mīļā aukle” Vikas atveidotājas Anastasijas Zavorotņukas situāciju

Un šoreiz patiešām apstiprinājās bažas par aktrises finansiālo stāvokli: saskaņā ar KP.RU datiem Federālais nodokļu dienests Anastasiju Zavorotņuku iekļāvis “melnajā sarakstā” 170 tūkstošu rubļu (nepilnu 2000 eiro) parāda dēļ. Tajā pašā laikā daļa summas nav nomaksāta jau tik ilgi, ka jau ir nodota tiesu izpildītāju piedziņai.

Tomēr aktrises ģimenei joprojām nav par ko samaksāt parādus: šovasar Pjotrs Černiševs palika bez darba. Daiļslidotājam bija paredzēts piedalīties Tatjanas Navkas “Apburtās princese.

Divu karaļvalstu leģenda” jaunajā sezonā. Bet pēdējā brīdī viņu nomainīja cits sportists. Izrādījās, ka pats Černiševs pameta projektu personisku iemeslu dēļ un viņam vajadzētu atgriezties projektā tikai ziemas sezonā.

 

Atgādinām, ka pēdējo reizi par Zavorotņukas ģimenes finanšu problēmām tika ziņots gada sākumā. 2023.gada februārī tiesa lēma no aktrises mātes piedzīt parādu par mājokli un komunālajiem pakalpojumiem 127 tūkstošu rubļu (1355 eiro) apmērā, un tiesu izpildītāji vispirms arestēja pensionārei piederošo Porsche automašīnu.

Lasi vēl: Trīs pašas bīstamākās zodiaka zīmes – no viņām baidījās pat Vanga

Anastasija Zavorotņuka šo automašīnu iegādājās 2014. gadā, reģistrējot to uz savas mātes Valentīnas Borisovnas vārda. Starp citu, viņai pieder dzīvoklis galvaspilsētā Ramenkos rajonā, bet pēdējos gadus aktrises māte dzīvo pie viņas piepilsētas ciematā Krekšino.

Tieši par nekustamo īpašumu Ramenkos nauda no Zavorotņukas mātes tiesā piedzīta ne pirmo reizi.

 

Leave a Comment