Andžela Perla atklāj, kā retro Saturns ietekmēs katru zodiaka zīmi un ko jums vajadzētu darīt, lai izvairītos no problēmām

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēzis retro-Saturns liks risināt finansiālas problēmas. Patiešām, naudas tēma tavā dzīvē šajā laikā radīsies visu laiku. Aizdevumi, uzkrājumi, ienākumi – tas viss prasa uzmanību detaļām. Rūpīgi izlasiet dokumentus un rūpīgi pieņemiet lēmumus. Personīgajā dzīvē iespējama šķiršanās vai mantas dalīšana.

 

Lauva (no 23. jūlija līdz 22. augustam)

Lauvas pievērsīsies personiskajām attiecībām, ģimenei un laulībai. Var būt tikšanās ar cilvēkiem, par kuriem jau esi aizmirsis, karmiski kontakti, kas palīdzēs paskatīties uz dažiem notiekošajiem notikumiem no cita rakursa. Iespējamas šķiršanās un šķiršanās ar esošajiem partneriem.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunava retro Saturna iespaidā tiks galā ar ieilgušām problemātiskām problēmām. Visticamāk, tas ietekmēs pašsajūtu, ārstēšanu, uzņemto saistību izpildi. Tevi gaida svarīgi uzdevumi – esi uzmanīgs un uzmanīgs. Lielisks periods remontam un ceļojumiem, ceļojumam uz sanatoriju un kaitīgo ieradumu atmešanai.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svariem šajā periodā priekšplānā būs personīgā dzīve, ģimene, bērni. Pavadiet vairāk laika un uzmanības ar ģimeni un draugiem. Noslēdziet mieru ar tiem, ar kuriem jums ir nesaskaņas, īpaši ar radiniekiem.

Šis periods jūs iepriecinās ar patīkamiem notikumiem – ilgi gaidīto atvaļinājumu, ģimenes pasākumiem, ģimenes papildināšanu. Noskaņojieties uz pozitīvo – un jūs varat piesaistīt labas pārmaiņas.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioni tiks galā ar pārvietošanas jautājumu. Tomēr pagaidām aprobežojieties ar plānošanu un piemērotu iespēju atrašanu.

Praksē savus plānus var īstenot tikai pēc tam, kad Saturns atgriežas tiešā kustībā. Visticamāk, lai sasniegtu kādus materiālos mērķus, pagaidām nāksies atteikties no komforta un darīt ko tādu, ko līdz šim neesi darījis.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlniekam šajā periodā izglītība un zinātne kļūs par vissvarīgākajām. Uzkrāj resursus – gan ārējos, gan iekšējos, lai galu galā sasniegtu laimīgu dzīvi.

Nesteidziniet lietas un nepieprasiet visu nekavējoties. Lai sapņi piepildītos, jums būs jāgaida un smagi jāstrādā. Jums būs mazāk jāatpūšas un vairāk jārīkojas. Pārskatiet savus tēriņus.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāži tiks galā ar peļņas un peļņas jautājumiem. Svarīgi atrisināt visas neatliekamās finansiālās problēmas, kā arī padomāt par investīcijām un personīgo izaugsmi. Šajā laikā tev pavērsies jaunas idejas un ienākumu avoti. Neuzņemieties visu uzreiz, atbildīgi pildiet savas saistības.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīriem būs svarīgi attīstīties, pilnveidot savu “es” un sasniegt kādu pozīciju sabiedrībā. Jums šis būs pārmaiņu laiks gan iekšējām, gan ārējām.

Lasi arī: Ekstrasenss pozitīvi noskaņots: 3 zodiaka zīmes, kurām jūnijā gaidāmi finansiāli panākumi

Strādājiet pie sava tēla, biežāk apmeklējiet sporta zāli un skaistumkopšanas salonu. Jūs gaida arī liktenīgas paziņas un interesanta komunikācija ar ietekmīgiem cilvēkiem.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

No Zivīm Saturns prasīs iesākto darbu pabeigšanu un pašreizējo projektu īstenošanu. Atbrīvojieties no visa liekā un tas, kas traucē jums ceļā uz mērķa sasniegšanu. Jums vajadzētu pārvērtēt dažus notikumus un savus principus. Tikai pārveidojot savu dzīvi, jūs varat kļūt finansiāli veiksmīgāks.

 

COMMENTS

Leave a Comment