Aleksandrs Šeps: 3 zodiaka zīmēm 26. marts būs ļoti problemātiska diena

Skorpions

Jūs aplenks cilvēki, kuri, šķiet, atradīs jūs savas eksistences centrā. Vēl sliktāk ir tas, ka nesen esat kaut ko uzzinājis par sevi un pilnīgi nevēlaties dalīties ar šo jauno informāciju. Šodien, 2023. gada 26. martā, Mēness tranzīta laikā jūs sajutīsiet privātuma trūkumu, kas padarīs jūs traku.

Jūs nevarat pavadīt laiku vienatnē darbā, mājās vai pat ārā, pastaigājoties svaigā gaisā. Kad Mēness būs savienojumā ar Urānu, jūs bombardēs cilvēki, kuri gribēs uzzināt vairāk par jums.

Neviens nereaģē uz mājieniem, ka gribat distancēties, lai gan Skorpioni parasti ir nevainojami mājienu parādīšanā. Pagaidiet dienu; visticamāk, līdz rītdienai viss atgriezīsies normālā stāvoklī.

 

Ūdensvīrs

Parasti tāds tranzīts kā Mēness savienošanās ar Urānu var uz jums atstāt labu ietekmi, jo jūs vienmēr esat pieejams enerģijai, kas nāk no Urāna tranzītiem.

Tomēr šodien ar šo astronomisko stāvokli ir saistīts tik daudz negatīvas Auna enerģijas, ka šķiet, ka visi jūsu centieni ir nepareizi; šodien jūs neko nevarat izdarīt pareizi, un, lai gan arī jums tas nav īpaši svarīgi, tas var kļūt ļoti kaitinoši, it īpaši, ja jums nāk palīgā “draugi un palīgi”.

Jums nav vajadzīga palīdzība vai nevēlami padomi no draugiem, kuri kaut kādu iemeslu dēļ šajā dienā, 26. martā, parādās kā augsti izglītotas autoritātes, lai pamatotu savas prasības. Šī ir diena, kad ļoti gribas vientulību un laiku vienatnē.

Lasi vēl: Vīrs pārnāk mājās pēc kopā pavadītas ballītes ar draugiem, pamostas ar zilu aci un raud, izlasot sievas vēstuli

Lai gan jūs parasti to iegūstat, izrādās, ka Mēness savienošanās laikā ar Urānu jūs gandrīz nepārtraukti tiksit pārtraukti neatkarīgi no tā, ko jūs darāt un kur jūs to darāt.

 

Leave a Comment