Aleksandrs Šeps: 3 zodiaka zīmēm 26. marts būs ļoti problemātiska diena

Tas saasinās problēmas, jo daži no mums būs dusmīgi vai aizkaitināmi. 2023. gada 26. martā daudzām zodiaka zīmēm var šķist, ka viņus nedzird, būs sajūta it kā atrastos burbulī un neviens viņiem nepievērš uzmanību.

Tas var izraisīt ārkārtējas reakcijas, un, tā kā šajā dienā Mēness ir savienojumā ar Urānu, trīs zodiaka zīmēm jābūt īpaši uzmanīgām.

Lauva

Galvenais iemesls, kāpēc šī diena jums nesagādās prieku, ir tas, ka cilvēki pastāvīgi jums jautās: “Kas ir noticis?” Vai šie cilvēki nevar vienkārši apstāties? Ne laikā, kad Mēness ir savienojumā ar Urānu.

Tas būs tā, it kā visi apkārtējie ir nolēmuši jūsu garastāvokli uzskatīt par savu intereses objektu. Viņiem ir sajūta, it kā viņi varētu būt līdzās, lai “glābtu jūs no sevis paša”, lai gan tajā brīdī jūs vēlaties vienkārši būt paši ar sevi.

 

Jūs neuzsākat strīdus, bet vienkārši neesat laimīgi, dzīvespriecīgu un mīlestības pilni šajā dienā. Mēdz būt tādas dienas.

Tā notiek ar cilvēkam; mēs nokļūstam negatīvā noskaņojumā, bet pēdējais, kas mums ir vajadzīgs, lai visas apkārt esošās tantes un onkuļi nolemtu, ka viņiem par katrām varītēm no mums jāiegūst informācija.

Lasi vēl: Mūžībā aizsaukta blogere un divu bērnu mamma: ”Visur viņa bija jāvadā”

Lauvas, ar jums šajā dienā viss ir kārtībā, jūs vienkārši izsit no līdzsvara apkārtējo cilvēku “satraukums”, jo šķiet, ka viņiem dzīvē nav nekā cita, ko darīt, kā tikai koncentrēties uz jums. Varbūt jūs esat “tieši tik interesanti.”

 

Nākošās zodiaka zīmes redzamas lasot tālāk

Leave a Comment