Aleksandrs Šeps: 2022. gada janvārī 3 zodiaka zīmēm iestāsies baltā svītra dzīvē un viss ies uz augšu

Astrologi nosaukuši 3 zodiaka zīmes, kuras 2022. gada janvārī būs patiešām veiksmīgas un laimīgas.

1. Vietā – Skorpioni

Skorpioni, jau sen jūsu dzīvē nav noticis nekas pozitīvs. Jūs diezgan ilgi esat atradušies kādā nepatīkamā un priekš jums neizdevīgā situācijā, un nevarējāt saņemties kaut ko izmainīt.

Iespējams, jūs atradāties attiecībās ar nemīlamu cilvēku vai arī strādājāt nekomfortablā vietā. 2022. gada janvāris izmainīs jūsu dzīvē visu. Gatavojieties laimīgām nejaušībām, liktenīgām tikšanām un izdevīgiem priekšlikumiem.

Piepildīsies jūsu paši drosmīgākie sapņi un vēlmes. Vienkārši nenolaidiet latiņu un nebaidieties iet pēc saviem mērķiem.

Zvaigznes būs jūsu pusē, lai ko arī neuzsāktu. Pretējam dzimumam jūs būsiet gluži kā magnēts. Vientuļie Skorpioni beidzot satiks savu liktenīgo cilvēku un īsto pusīti.

Darbā viens izdevīgs piedāvājums sekos otram. Droši iesniedziet savu cv jebkurā uzņēmumā. No daudziem piedāvājumiem jūs varēsiet izvēlēties pašu labāko, lai arī tas būs grūti. Mīļie Skorpioni atcerieties, visas neveiksmes ir beidzot palikušas pagātnē.

2. Vietā – Vērši

Vēršiem zvaigznes sola atbalstu un veiksmi visās lietās 2022. gada janvārī. Jūs drosmīgi variet mainīt darbu, veikt apjomīgus pirkumus un uzņemties jebkura veida risku. Šis mēnesis jums būs īpaši veiksmīgs.

Vientuļajiem Vēršiem ir ļoti augstas iespējas satikt savu otro pusīti 2022. gada janvārī.

Lasi vēl: 2021.gada labākā prognoze: 3 zodiaka zīmes ķīniešu horoskopā, kurām paveiksies janvāra sākumā

Centieties vairāk atrasties sabiedriskās vietās, esiet aktīvi kolektīvā. Jūsu liktenis jums garām nepaies, bet augstākie spēki paātrinās šo tikšanos.

Kas attiecas uz veselību – Vēršiem 2022. gada janvārī tā būs vienkārši lieliska. Jums nedraud nekādu slimību. Varat droši apmeklēt publiskas vietas, nebaidoties saslimt ar vīrusu. Vērši, zvaigznes jūs pasargās.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment