Aleksandra Šepsa prognoze: ”Šīs zodiaka zīmes atvadīsies no kāda sev mīļa un tuva cilvēka 2023.gadā”

Ūdensvīrs

Labākais laiks Ūdensvīra izšķirošajam solim ir pavasara sākums. Ietaupiet enerģiju un izvairieties no kļūdām. Kopumā gads jums būs ļoti labvēlīgs. Šis gads palīdzēs iegūt veselību, finansiālo drošību.

Jūs jutīsities labāk, veselīgāk un finansiāli drošāk. Centieties pieturēties pie pareizās stratēģijas. Tomēr šajā gadā ir gaidāma arī šķiršanās ar sev tuvu cilvēku. Iespējams šī šķiršanās būs jums par labu. Jūs pēc laika sapratīsiet, ka tā bija jūsu pareizā izvēle.

Jebkuru situāciju var atrisināt, vienlaikus analizējot visas dimensijas un visas realitātes. Jums ir jāattīsta savi talanti un jāvirza tie radošumam. Jūs varat darīt daudz.

Galu galā 2022. gadā tika noķerts daudz pozitīvu brīžu. Daudzas situācijas bija sāpīgas, taču nu ir pienācis laiks, kad visas šīs uzkrātās zināšanas var likt lietā savā un citu labā un gaidīt vilinošus finanšu piedāvājumus.

 

Vērsis

Ne šeit un ne sev, bet pēcnācējiem un planētai kopumā. Šī ir spēcīgākā saikne Vērsim 2023. gadā. Vērsis gaida ārkārtējus panākumus un visa iecerētā realizāciju. Viss 2023. gads Vērsim būs ļoti veiksmīgs.

Jebkurā sezonā viņi var atvērt uzņēmumu, izteikt svarīgu biznesa priekšlikumu, vadīt uzņēmējdarbību, pašmācības ceļā un pat ceļot. Augustā uzradīsies Vērsim ļoti svarīgas un liktenīgas paziņas. Jums jāmācās baudīt dzīvi. Viss, kas jums nepieciešams, ir iemācīties saskatīt prieku mazās lietās.

Lasi vēl: “Viņus gaida zelta kalni, pārējiem nabadzība”. Vanga par 3 zodiaka zīmēm, kuras 2023. gadā tomēr peldēsies greznībā

Lai arī šis gads jums atņems svarīgu cilvēku, tomēr atcerieties, ka viss, kas notiek, notiek uz labu. Pieturieties pie šīs domas un tā pavadiet visu atlikušo gadu.

Laimīgu jauno 2023.gadu!

 

COMMENTS

Leave a Comment