“Zvaigznes nemaldinās”: trīs zodiaka zīmes atradīs savu dvēseles radinieku 2023. gada sākumā

Zvaigznes paredzēja mīlestības uzliesmojumu trim zodiaka zīmēm 2023. gada sākumā. Mīlestības attiecībās visām zodiaka zīmēm priekšplānā izvirzīsies dziļas emocijas, izteiktas un neizteiktas vēlmes.

Tās neņems vērā veselo saprātu, aprēķinus un loģiku un noteiks toni mīlētāju savstarpējām attiecībām, brīžiem mudinot viņus uz dīvainu, reizēm pavisam neapdomīgu rīcību.

Gada otrais simbols – Kaķis, pēc dabas ir vientuļnieks, un viņa pašpietiekamība atbrīvo no nepieciešamības meklēt attiecības tikai tāpēc, ka baidītos no vientulības.

Vēži, Jaunavas un Mežāži iekritīs mīlestības lokā.

Vēzis

Tātad, vēži , viņi atradīs patiesu laimi. Viņiem galvenais ir neatteikt tikšanos un pulcēšanos draudzīgās kompānijās.

Zvaigznes Vēžu iepazīšanos prognozē tieši komunikācijas laikā – potenciālais partneris, viņš ir kaut kur starp kompāniju.

Jaunava

Jaunava – satiks arī kādu mīļoto. 2023. gadā šīs zodiaka zīmes pārstāvji daudz ceļos. Vienā no ekskursijām viņi iepazīsies.

Lasi vēl: 5 gadus kāds vīrietis uz savu īpašumu veda lapas no visas apkārtnes. Kaimiņi smējās, un tad viņi darīja to pašu

Jauna mīlestība atnesīs Jaunavām pozitīvu attieksmi un enerģiju. Kopumā Jaunavas gremdēsies īstā laimē.

Mežāzis

Arī Mežāžiem pie apvāršņa ir liktenīga paziņa. Randiņi, tikšanās, romantiskas attiecības, patiesa mīlestība – tas viss 2023. gadā skars Mežāžus.

Attiecībā uz tiem Mežāžiem, kuriem jau ir dvēseles palīgs, viņiem vajadzētu sagaidīt ilgi gaidīto laulības piedāvājumu.

Leave a Comment