Aizsaulē devies cienījams aktieris; viņš aizgāja dienu pēc savas 50. dzimšanas dienas

Aizsaulē devies cienījams aktieris. Viņš aizgāja dienu pēc savas 50. dzimšanas dienas. Aktieris aizgāja mūžībā pēc tam, kad nosvinēja savu pusgadsimta jubileju.

No 9. līdz 40. dienai eņģeļi rāda dvēselei elli un grēcinieku mokas. Apzinoties savu grēcīgumu un redzot paradīzes svētlaimi, uzturēšanās ellē kļūst dvēselei īpaši apgrūtinoša.

Baznīcas mācībā 40 dienu periods tiek uzskatīts par nepieciešamu, lai garīgi sagatavotu cilvēku dievišķa lēmuma pieņemšanai. Pravietis Mozus 40 dienas pavadīja gavēnī un lūgšanās, pirms tika pagodināts ar sarunu ar Kungu un Bauslības plāksnēm Sinaja kalnā. Mūsu Glābējs Jēzus Kristus uzkāpa debesīs četrdesmitajā dienā pēc Savas augšāmcelšanās.

Tāpat arī tikko kristīta cilvēka dvēsele 40 dienas gatavojas Augstākā tiesneša lēmumam tā sauktajā privātajā tiesā. Četrdesmitajā dienā dvēsele trešo reizi parādās Kunga priekšā, un tad tās liktenis līdz Pēdējai tiesai tiek noteikts atbilstoši tās zemes lietām.

M.i..r..i.s dienu pēc savas 50. dzimšanas dienas: mūžībā aizgājis ārzemju aktieris Aleksejs Agapovs

Aktieris aizgāja mūžībā pēc tam, kad nosvinēja savu pusgadsimta jubileju. “Vēl pirms dažām dienām skatītāji uzdeva jautājumu, kad Aleksejs Agapovs atgriezīsies uz skatuves? Un vēl bija cerība, ka tas varētu notikt…”, – nekrologā uzsvēra preses dienesta pārstāvji.

Lasi vēl: 6 vīriešu vārdi, kuru īpašniekiem februārī pavērsies jaunas iespējas – tu te esi?

“Ja runājam par tēlu, kurā mēs viņu visbiežāk atcerēsimies, – tas ir mazliet smieklīgais, bet vismīļākais Kupids no “Divu kungu kalpiem”. Tagad Aleksejs Agapovs uz visiem laikiem paliks mūsu teātra laipnais eņģelis,” saka kolēģi.

 

Leave a Comment