Aizsaulē devies 33 gadus vecs dziedātājs, ģimene ir apmulsusi un nespēj šo komentēt

Aizsaulē devies 33 gadus vecs dziedātājs, ģimene ir apmulsusi un nespēj šo komentēt. Šī ir ļoti skumja ziņa dziedātāja atbalstītājiem. 

33 gadus vecais korejiešu dziedātājs Čvē Son Bongs, kurš kļuva slavens pēc otrās vietas iegūšanas konkursā Korea’s Got Talent, diemžēl devies aizsaulē, vēsta laikraksts The Hollywood Reporter, atsaucoties uz Seulas policiju. Čvē tika atrasts savās mājās Joksam-dong, Seulas dienvidos, pulksten 9:41.

Dziedātājs uzauga nelabvēlīgā ģimenē, viņam nācās pamest mūzikas skolu, jo vecāki nevarēja samaksāt mācību maksu. Pirms dalības programmā Korea’s Got Talent 2011. gadā Čvē gadiem ilgi strādāja par parastu strādnieku dažādos darbos.

Ennio Morikones operas “Nella Fantasia” izpildījums pārsteidza šova tiesnešus, un Čvē iekļuva finālā, beigās ierindojoties otrajā vietā. Toreiz 22 gadus vecais dziedātājs tiesnešiem stāstīja, ka jau 10 gadus dzīvo viens, reizēm guļ uz ielas un publiskajās tualetēs un joprojām neuzskata sevi par labu izpildītāju, viņam vienkārši paticis dziedāt.

 

YouTube klips ar viņa uzstāšanos šovā ieguva vairāk nekā 21 miljonu skatījumu, un K-pop zvaigznes BoA un Čonhva Oma to reklamēja savos sociālajos medijos. Čvē Son Bongs ieguva vēl lielāku popularitāti, kad Džastins Bībers viņu slavēja savā Facebook lapā, rakstot: “Tas ir pārsteidzoši. Nekad nesaki nekad, un veiksmi šim puisim. Lielisks stāsts.”

Čvē noslēdza līgumu ar korejiešu ierakstu kompāniju Bong Bong Company, bet vēlāk publicēja memuārus-bestselleru par savu ceļu no nabadzīgas jaunības uz interneta zvaigzni. Taču reibinošā karjera 2021. gadā pārvērtās par kaunu. Tad dziedātājs sāka publisku kampaņu, lai savāktu naudu savai ārstēšanai.

Viņš paziņoja, ka viņam ir vairākas v.ē.ž.a formas un viņam ļoti nepieciešama dārga terapija. Vēlāk atklājās, ka dziedātājam nebija v.ē.ž.a diagnozes, un līdzekļu vākšana tika atzīta par krāpšanu.

Lasi vēl: Nevis nelaimes gadījums, bet lāsts: kādu lomu “Titānika” tūristu traģēdijā spēlēja pazudušā batiskafa pilota sieva

Yonhap aģentūra ziņo, ka Čvē atstājis p.i.r.ms.n.ā.v.es. ziņu, ko viņš iepriekš ievietojis savā YouTube kanālā. “Es patiesi atvainojos visiem, kas cieta no manas stulbās kļūdas,” teikts video. Tāpat atklājās, ka Son Bongs atdeva visus krāpnieciski saņemtos ziedojumus.

 

Leave a Comment