Aizsaulē aizsaukta talantīga, jauna, mērķtiecīga modele: ”Diemžēl, tā bija viņas izvēle”

Ļoti bēdīga ziņa pienākusi no kādas talantīgas modeles ģimenes. Jaunā skaistule aizsaukta mūžībā un diemžēl, tā bija viņas pašas izvēle. 

“Instagram” zvaigzne un “OnlyFans” modele Diāna “Coconut Kitty” Deets mirusi p.a.š.n.ā.v.ī.b.ā, liecina paziņojums viņas sociālo mediju lapās.

Deetsa savu sociālo mediju kontu izveidoja 2015. gadā, taču viņas precīzs vecums pašlaik nav apstiprināts, jo viņa bieži apgalvoja, ka viņai ir 24 gadi, un šo skaitli viņa bija citējusi gadiem ilgi, raksta Daily Mail.

Sociālo mediju zvaigzne savā Instagram kontā ieguva 5,4 miljonus sekotāju, un tiek uzskatīts, ka tas radīs aptuveni 450 000 USD neto vērtību.

Diemžēl Deets cīnījās ar savu garīgo veselību, un saskaņā ar SNBC13 viņas depresiju izraisīja pretreakcija, ar kuru viņa saskārās darba dēļ. Šī ziņa ir apbēdinājusi simtiem cilvēku.

Lasi vēl: Astrologi nosaukuši 4 zodiaka zīmes, kurām februāra beigās sāksies melnā svītra

Tajā bija rakstīts: “Pagājušajā svētdienā Coconut atņēma sev dzīvību. Tas ir negodīgi. Dzīve nav godīga. Mēs vēlamies, lai jūs, varētu viņu iepazīt tā, kā to darīja viņas draugi un ģimene. Viņa bija tik gaiša šai pasaulei, patiesi, viņa vienmēr spīdēja.

 

__________________________________________________

Kur vērsties pēc palīdzības’, ja jūs nomāc domas par pašnāvību. Krīžu centrā „Skalbes”, diennakts dežuranta  tālrunis: 67222922. Var zvanīt jebkurā laikā un saņemt vairākas bezmaksas konsultācijas. LU studentu servisā, psihologs-konsultants. Tālr. 67034392 e-pasts: [email protected]  LU Psiholoģiskās palīdzības centrs. Tālr. 67034020 Ambulatori konsultatīvā nodaļa, Rīgas Psihiatrijas un narkoloģijas centrs. Tālr. 67080112 Vari ieskatīties tīmekļa vietnē: http://www.veseligsridzinieks.lv

 

Leave a Comment