Aizsaulē aizgājušās latviešu rakstnieces ieraksts pirms mēneša šodien, sēru dienā šķiet tik pravietisks

Inguna Bauere, kura dzimusi Inguna Tiltiņa 1960. gada 23. jūlijā un mirusi 2024. gada 20. janvārī, bija izcils latviešu rakstnieks, inženieris un pedagogs.

Viņa autore ir vairāk nekā 20 romāniem, no kuriem daži attēloja ievērojamu vēsturisko figūru dzīvi. Viņas darbi ne tikai piedāvāja visaptverošu vēsturisko kontekstu, bet arī sarežģīti attēloja attiecīgā laikmeta ainas, izmantojot valodu, kas norādīja uz periodu.

 

Toreiz rakstniece Inguna Bauere savā kontā rakstīja: “Jauns meitēns to teica, ne es. Krista Anna Belševica: ,,Vienīgais, uz ko varu paļauties, ir n.ā.v.e un koki.” Par kokiem nezinu, bet n.ā.v.e – tas gan ir droši. Nebiju aizdomājusies. Bet varbūt TĀ TUR patiešām ir vienīgais šai dzīvē, uz ko varam paļauties droši?”

Lasi vēl: Ievietojot šo lietu makā, vari kļūt pat par miljonāru. Tici vai ne, bet šis rituāls patiešām darbojas!

No 1989. gada līdz 2000. gada augustam viņš bija vizuālās mākslas, kultūras vēstures un tehniskās grafikas pedagogs Vecpiebalga lauku ģimnāzijā.

Pēc tam no 2000. gada augusta līdz 2011. gada februārim viņš ieņēma celtniecības subjektu pasniedzēja amatu Ērgļu profesionālajā vidusskolā.

Visdziļāko līdzjūtību tuviniekiem!

 

Leave a Comment