Agresīvs vēzis atņēmis dzīvību ļoti jaunai dziedātājai; diemžēl viņai bija vien 25 gadi

Agresīvs vēzis atņēmis dzīvību ļoti jaunai dziedātājai. Diemžēl viņai bija vien 25 gadi un viņa bija ļoti skaistas, samtainas balss īpašniece. 

 

Katras dvēseles ceļu pēc aiziešanas pavada sargeņģelis. Tāpēc ir svarīgi uzturēt ar viņu kontaktu dzīves laikā.

Pirmās trīs dienas pēc cilvēka nāves Dvēsele uzturas viņa ķermeņa tuvumā. Tajā joprojām ir informācija, ko tā uzkrāja savas dzīves laikā. Tomēr tajā var būt arī destruktīvie notikumi, kas notikuši ar cilvēku.

Tāpēc ir labi, ja tuvinieki pēc aiziešanas attīra dzīvesvietas, lai uz vietas un cilvēkiem, ar kuriem Dvēsele ir dzīvojusi vai ar kuriem tā ir kontaktējusies, nepaliek negatīva informācija.

Aiziešanas brīdī Dvēsele izjūt bailes, kas mazinās tālākās pārvietošanās brīdī. Pēc tam Dvēsele sāk iegūt savu spēku. Tā var pārvietoties jebkurā virzienā, pakāpeniski pārejot citā mentalitātē.

 

Svētdien 25 gadu vecumā traģiski noslēdzās slovāku soprāna Patrīcijas Janečkovas dzīve. Izveicīgā operdziedātāja bija sava profesionālā ceļa plaukumā, un tikai pirms diviem mēnešiem viņa uzsāka ģimenes ceļu.

2022. gada sākumā viņa publiski atklāja savu ārstu diagnozi par agresīvu krūts vēzi. “Šajam gadam vajadzēja būt brīnišķīgu koncertu un teātra izrādēm bagātam. Viss ir mainījies. Pirms dažām dienām ārsti man teica, ka mani gaida smaga cīņa.

Vēzis bija, ir un būs mūsu vidū, lai gan vienmēr esmu uzskatījusi, ka jaunība nozīmē veselību,” viņa toreiz sacīja, ar nožēlu atceļot koncertus. “Bet tas nenozīmē, ka es beigšu dziedāt! Tiklīdz spēki atgriezīsies, es to dziedāšu un ierakstīšu jums. Mani nevar tik viegli uzvarēt!”

Lasi vēl: Biedējoši: Pāvels Globa devis nepatīkamu prognozi dažām zodiaka zīmēm

Vācijā dzimusī Janečkova sāka dziedāt kopš četru gadu vecuma un jau 12 gadu vecumā uzvarēja Čehijas talantu televīzijas šovā “Talentmania”, tajā nodziedot slaveno Enio Morikones “Once Upon a Time in the West. Šis ir neizsakāms zaudējums operas pasaulei.

 

Visdziļāko līdzjūtību!

Leave a Comment