74 gadu vecumā aizsaulē devies mītiem apvīts aktieris, kurš atveidojis vairāk nekā 50 dažādas lomas

74 gadu vecumā aizsaulē devies mītiem apvīts aktieris, kurš atveidojis vairāk nekā 50 dažādas lomas. Viņa talants tika atzīmēts arī valsts līmenī un pat pasaules līmenī. 

Dāvanas, kuras nedrīkst pieņemt no tuviniekiem. Citādi iedzīvosies vien nepatikšanās! Saskaņā ar tradicionālajiem uzskatiem tiek uzskatīts, ka tukšu trauku dāvināšana ievedīs ekonomiskas grūtības savā mājsaimniecībā.

Gadījumā, ja trauki ir dāvināti, paredzams, ka tajos ir kāds sīkums, lai izvairītos no šīs nelaimes. Iepriekš minētais attiecas uz maku, kurā nav līdzekļu. Šādam maciņam ir iespēja atvairīt naudas peļņu, tādēļ ir nepieciešams ievietot monētu vai maza nomināla banknoti.

Dvielis

Šādas dāvanas saņemšanas rezultātā ģimenē var izcelties konflikti. Lai mazinātu iespējamos strīdus starp laulātajiem labāk izvēlēties citas dāvanas, ko dāvināt.

74 gadu vecumā aizsaulē devies krievu aktieris Mahmuts Darajevs. 

Kļuvis zināms par Almati aizsaulē devušos aktiera Mahmuta Darajeva n.ā.v.i. Māksliniekam bija 74 gadi. Informāciju par to sniedza Uiguru teātra preses dienests.

Kopš 1971. gada Darajevs ir uzstājies uz Kužamjarova vārdā nosauktā Valsts akadēmiskā uiguru muzikālās komēdijas teātra skatuves.

Savas karjeras laikā aktieris atveidojis vairāk nekā 50 dažādas lomas. Viņa talants tika atzīmēts arī valsts līmenī, 1982. gadā pasniedzot Kazahstānas komjaunatnes balvu.

Lasi vēl: “Diemžēl laime ir sveša”: sieviešu vārdi, kuru īpašniecēm nav dots zināt laimi

Jāatzīmē, ka svētdien, 7. maijā, 78. gadu vecumā mūžībā aizgāja Krievijas nopelniem bagātais mākslinieks, aktieris Viktors Šuļakovskis. Skatītāji viņu atceras pēc lomām tādās filmās kā “Bembis 2”, “Mirušās dvēseles”, “Pelēkie vilki”.

 

Leave a Comment