Veikals ”DEPO” paziņo priecīgus jaunumus saviem klientiem: ”Šis ir tas brīdis ko mēs tik ilgi gaidījām”

Veikals ”DEPO” paziņo ļoti priecīgus jaunumus saviem klientiem, kuri ir iecienījuši šo veikala tīklu. Šis ir tas mirklis ko daudzi ir ļoti gaidījuši un cerējuši. 

Atgādināsim, ka Latvijā ir 9 DEPO veikali, Lietuvā ir 5 veikali, un Igaunijā ir viens veikals. Tallinā pirmais DEPO veikals Igaunijā tika atklāts 2020. gada 14. oktobrī.

Ja salīdzinām ar kaimiņu valstīm, tad pie mums Latvijā, ir krietni vairāk ”Depo” veikalu kā Igaunijā un Lietuvā. Kādā aptaujā tika noskaidrots, ka Latvijā šis veikals ir viens no populārākajiem būvniecības veikaliem.

Jāmin, ka šis uzņēmums ir dibināts tālajā 2004. gadā. Tā galvenais birojs ir Ropažu novada Stopiņu pagasta Dreiliņos. Šo gadu laikā Latvijā ir uzcelti 9 ”Depo” veikali.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām Augstākie spēki maijā uzdāvinās veiksmi: Tamāras Globas viedoklis

Šim notikumam par godu šī veikala tīkla pārstāvji nākuši klajā ar vēl kādu ļoti patīkamu jauninājumu šī veikala klientiem, kuri mēdz bieži šeit iepirkties.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

  • <cite class="fn">maria</cite>

    tikai pagājušajā nedēļā piektdien es saņēmu aizdevumu 15000 eiro no Steven Funds tiešsaistes aizdevuma kompānija, es izlasīju dažas liecības par viņiem un es nolēmu pieteikties, un man par lielāko pārsteigumu aizdevums tika apstiprināts un pārskaitīts uz manu kontu pagājušajā piektdienā. Sazinieties ar viņiem pa e-pastu. [email protected] vai whatsapp +2347043593434 jebkura veida aizdevumam

  • <cite class="fn">Zina</cite>

    a kad Rēzeknē būs depiks?
    man jau ir apnicis ksenukai, tālu tālu jāiet, autobusi pat tik bieži nekursē. daudzi sūdzās, ka Rēzeknē nav DEPO. nojauca kaut ko pie lielās Maximas XX, izvandija laukumu, nojauca autoskolu, un atstāja visu, a kad tad kaut ko taisīs, būvēs? stāv jau gadi trīs un nekas nenotiek. ļoti žēl…labāk būtu iedevuši kādu prāvu summiņu, tad jau sen pie mums DEPO būtu, i braukt ne tikai no Rēzeknes, bet gan no Ludzas, Preiļiem, Balviem un citviet Latgales.
    ļoti žēl, mēs jau tā Latgalē apdalīti ar visu, un tagad par ar DEPO
    nu žēl, ļoti bēdīgi

Leave a Comment