Veikals ”DEPO” paziņo priecīgus jaunumus saviem klientiem: ”Šis ir tas brīdis ko mēs tik ilgi gaidījām”

Veikala ”Depo” klāstā ir tādi produkti kā būvmateriāli, dārza un mājsaimniecības preces. Šajā klāstā ir vairāki tūkstošie preces, kuras ir pieejamas, gan internetveikalā, gan arī veikalā klātienē.

Veikals-noliktava DEPO klientiem piedāvā plaša sortimenta preces mājai, dārzam un remontam, kā arī daudz kam citam. “Luminor Bank” pavisam nesen piešķīrusi 21,8 miljonu eiro aizdevumu SIA “Depo DIY” jauna “Depo” veikala būvniecībai Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatvē

Pirms neilga laika, 2021.gada augustā tika atvērts jauns DEPO veikals Rīgā, Kurzemes prospektā. Turpinot attīstību Lietuvā, 2023.gada 14.aprīlī DEPO atvēra jaunu veikalu Šauļos, Karaliaučiaus gatvē. Veikala tīkli ļoti aktīvi palielinās vairākās valstīs.

Lasi vēl: Mūžībā devusies Latvijas hokeja leģenda; Viņa ieguldījums sportā paliks mūžīgs

Pozitīvi, ka ”Depo” uzņēmums arvien vairāk iekaro arī Lietuvas un Igaunijas tirgus, turpinot paplašināties arī mūsu kaimiņvalstīs, ne tikai pie mums, Latvijā.

Atgādināsim, ka 2020.gada 12. decembrī, agri no rīta Rēzeknē izcēlās ugunsgrēks būvniecības preču veikala “Depo” ēkā. Diemžēl, veikalu nebija iespējas glābt. Toreiz diemžēl nodega vairāk kā 13 500 kvadrātmetru.

COMMENTS

  • <cite class="fn">maria</cite>

    tikai pagājušajā nedēļā piektdien es saņēmu aizdevumu 15000 eiro no Steven Funds tiešsaistes aizdevuma kompānija, es izlasīju dažas liecības par viņiem un es nolēmu pieteikties, un man par lielāko pārsteigumu aizdevums tika apstiprināts un pārskaitīts uz manu kontu pagājušajā piektdienā. Sazinieties ar viņiem pa e-pastu. [email protected] vai whatsapp +2347043593434 jebkura veida aizdevumam

  • <cite class="fn">Zina</cite>

    a kad Rēzeknē būs depiks?
    man jau ir apnicis ksenukai, tālu tālu jāiet, autobusi pat tik bieži nekursē. daudzi sūdzās, ka Rēzeknē nav DEPO. nojauca kaut ko pie lielās Maximas XX, izvandija laukumu, nojauca autoskolu, un atstāja visu, a kad tad kaut ko taisīs, būvēs? stāv jau gadi trīs un nekas nenotiek. ļoti žēl…labāk būtu iedevuši kādu prāvu summiņu, tad jau sen pie mums DEPO būtu, i braukt ne tikai no Rēzeknes, bet gan no Ludzas, Preiļiem, Balviem un citviet Latgales.
    ļoti žēl, mēs jau tā Latgalē apdalīti ar visu, un tagad par ar DEPO
    nu žēl, ļoti bēdīgi

Leave a Comment