“Ar kuru galu es domāju?” jeb četras kļūdas, izvēloties partneri, kas nolemj laulību neveiksmei

Laulība, tāpat kā luga, sākas ar partnera izvēli. Sākumā viss var šķist ideāli, it kā mīlestība būtu “burkāns”, kas karājās mūsu priekšā. Bet galu galā mēs varam saprast, ka ar šo cilvēku nav iespējams dzīvot. Kāpēc tas notiek un kā no tā izvairīties? Es jums pastāstīšu šajā stāstā.

 

Partnera izvēles procesu var salīdzināt ar mājas celtniecību – topošās ēkas stiprums ir atkarīgs no tā, cik stiprs un uzticams ir pamats. Tāpat ir ar ģimenes izveidi: nepareiza dzīvesbiedra izvēle nākotnē var izraisīt šķiršanos un sirdssāpes.

No dažām kļūdām var izvairīties, ja tās iepriekš apzinās. Tas negarantē panākumus, taču ievērojami palielina ilgu un laimīgu attiecību izredzes.

4 galvenās kļūdas, izvēloties partneri

STEIGA

Es atceros izteicienu “steidzoties ir labi, ķerot blusas”. Tas jo īpaši attiecas uz gadījumiem, kad mēs nolemjam saistīt savu dzīvi ar citu cilvēku. Mīlestība un aizraušanās var mūs aizvest līdz dzimtsarakstu nodaļai un bērnu piedzimšanai.

Vai arī mēs steidzamies “greifers, kamēr dod”. Jebkurā gadījumā mēs joprojām ļoti maz zinām par cilvēku, ar kuru vēlamies veidot ģimeni, tāpēc neiztiekam bez nepatīkamiem pārsteigumiem.

 

Pirms attiecību formalizēšanas būtu jauki atvēlēt sev vairāk laika – aptuveni 1,5-2 gadus. Parasti ar to pietiek, lai redzētu partneri dažādās situācijās un izdarītu secinājumu par saderību un piemērotību viens otram.

ĪSTERMIŅA IZVĒLE

Varat iedomāties situāciju – jūs un jūsu partneris nesen esat izšķīrušies, un jūs abi par to jūtaties ļoti noraizējušies. Lai atriebtos savam bijušajam, jūs sākat citas attiecības. Ja lietas attīstās labvēlīgi, jūs pat varat apprecēties. Bet nav skaidrs, kas notiks tālāk, kad atrisināsit savu pašreizējo problēmu.

Jums bija svarīgi aizmirst savu iepriekšējo partneri, un jūs to izdarījāt ar pašreizējā partnera palīdzību. Labi! Bet jūs iepriekš nedomājāt – kā jūs sadzīvosit ar šo cilvēku un izveidosit ģimeni, vai jūsu uzskati par turpmāko dzīvi sakritīs, cik viņš jums ir piemērots utt.

Lasi vēl: Gaidāmi pavērsieni: Zodiaka zīmes, kurām martā nāksies pieņemt liktenīgus lēmumus

 

Apsveriet daudzos īstermiņa uzdevumus, kuriem nepieciešama citas personas palīdzība: no bērna piedzimšanas līdz finanšu jautājumu risināšanai. Bet neaizmirstiet sev pajautāt, kas notiek pēc tam, kad mēs sasniedzam šos mērķus?

 

 

Turpini lasīt pārējās kļūdas attiecībās nākošajā lapā

Leave a Comment