Astrologi beidzot izveidojuši šo sarakstu: Zodiaka zīmes, kas gandrīz nekad nekrāpj

Droši vien jebkurā pārī nodevība kļūst par visbriesmīgāko pārbaudījumu. Ne visi, pat tie, kas ir ļoti iemīlējušies, var tikt galā ar kārdinājumu, kas vairumā gadījumu noved pie attiecību pārtraukšanas ar pastāvīgo partneri.

Konsultējāmies ar astrologiem un esam gatavi pastāstīt par zodiaka zīmēm, kuras gandrīz nekad nekrāpj mīļoto cilvēku.

Mežāzis

Viena no uzticamākajām zodiaka zīmēm. Mierīgajam un nosvērtajam Mežāzim nav vajadzīga kaisle un pastāvīgas bailes par to, ka otra pusīte var viņu pieķert krāpšanā.

Mežāzi pārvalda Saturns, un, kā zināms, šī planēta atalgo savu aizbildni ar zināmu lēnumu un dod iespēju turēt savas aizliegtās vēlmes zem atslēgas. Un Mežāža atbildība pret ģimeni neļaus viņam paklupt. Vai tavā vidē ir tik uzticīgs Mežāzis?

Vērsis

Un atkal zodiaka zīme, kurai jēdziens “nodevība” vienkārši nav pazīstams. Vērši, tāpat kā Mežāzis, ir apveltīti ar lielu atbildības sajūtu pret cilvēku, ar kuru ir attiecībās.

Lasi vēl: 81 gadu vecumā mūžībā devusies mūsu bērnības seriālu zvaigzne; viņa aizgāja 21.decembrī

Ja par partneri esi izvēlējies Vērsi, vari būt drošs, ka šī savienība būs neticami spēcīga, un noteikti nevajadzētu gaidīt no Vērša krāpšanu. Vērsis var piekrāpt tikai tad, kad attiecības ir sevi pilnībā izsmēlušas, bet, kas ir patīkamākais, Vērsis vienmēr par to informē savu partneri, neliekot viņam mocīties šaubās.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment