Izvēlieties kārti un saņemiet mājienu: ko tev vēlas teikt eņģeļi

Pirms kārts izvēles ir jāvelta pāris minūtes sev, lai neviens nenovirzītu uzmanību, nomierinies un garīgi uzdod sev jautājumu “Kas man šobrīd ir svarīgākais?”.

Pēc tam izvēlieties kārti, lasi, ko tev vēlas pateikt eņģeļi.

 

Atvēršanas kārtis

Skaties, kuru eņģeli esi izvēlējies.

Izlasi savu ziņu no eņģeļa

 

Pirmais eņģelis

Pirmais eņģelis ir parādījies, lai atgādinātu jums par brīnumiem, kas notiek ik mirkli. Jo vairāk jūs viņus pamanāt, jo vairāk jūs tos satiekat!

 

Lasi vēl: Izvēlieties eņģeļa spārnu pāri un uzziniet, no kā jums nepieciešama aizsardzība

 

Visticamāk, tajos apstākļos, ka cerat tikai uz brīnumu, tā arī būs – vajag tikai no sirds tam ticēt. Iztēlojieties, kā jums viss atrisinās vislabākajā iespējamajā veidā, tici tam no visas sirds, sajūti Augstāko spēku klātbūtni savā dzīvē un viss izdosies tieši tā, kā tev vajag!

 

Otrais eņģelis

Otrais eņģelis ir parādījies, lai atgādinātu jums, cik svarīgi ir saglabāt līdzsvaru jūsu dzīvē. Jūs pats esat iebraucis nemainīga laika spiediena režīmā. Laika trūkums ir ilūzija. Kad tas notiek, tas nozīmē tikai vienu, ka patiesi svarīgais tiek upurēts vajadzīgajam.

Un, ja šis process netiks apturēts, situācija pasliktināsies. Meklē līdzsvaru, centies vienlīdz daudz laika veltīt visām savas dzīves jomām – darbam, personīgajai dzīvei, ģimenei, draugiem, garīgajām praksēm, veselībai – visam ir nepieciešama tava uzmanība.

 

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Leave a Comment