Savā 46. dzimšanas dienā pēc ilgstošas slimības mūžībā devies mākslinieks: ”Viņš aizmiga un vairs nepamodās”

Pavisam nesen pienākusi informācija par kādu mākslinieku, kurš pēc ilgstošas slimības devies mūžībā. Viņam šajā dienā apritēja 46 gadi. 

19. decembrī Krievijā, Permā pēc ilgstošas slimības nomiris šansonists Pāvels Pavļecovs. Vīrietim šajā dienā apritēja 46 gadi. Viņu darbu zināja simtiem cilvēku ārpus Krievijas robežām.

Pāvels Pavļecovs bija šansonu autors un izpildītājs, izdevis vairāk nekā 10 albumus. Tāpat mākslinieks bija populārs vietnē Youtube, viņa video “Pusmūža” ieguva vairāk nekā pusmiljonu skatījumu.

“Šodien pulksten 18:20 pēc Permas laika savā 46. dzimšanas dienā mūžībā aizgāja mans draugs un cīņu biedrs, cienīgs šansonists Pāvels Jurjevičs Pavļecovs. Mēs viņam parādījām video ar draugu un kolēģu apsveikumiem. Viņš bija sajūsmā, nodeva visiem sveicienus un pateicību. Tad viņš aizmiga un vairs nepamodās,” 19. decembrī savā VKontakte lapā rakstīja Igors Gerts.

Lasi vēl: Veiksme no truša: trīs zodiaka zīmes, kuras būs absolūti laimīgas 2023. gadā

Draugi organizēja ziedojumu vākšanu mākslinieka bērēm. Tiek ziņots, ka sava mūža nogalē viņš bija praktiski bez iztikas līdzekļiem. Visi ietaupījumi tika novirzīti cīņai pret vēzi.

 

COMMENTS

Leave a Comment