”Ekstrasensu cīņu” zvaigzne izteica prognozes, kad Pan****ja varētu beigties: ”Viss būs citādāk”

”Ekstrasensu cīņu” zvaigzne izteikusi prognozes par to, kad Pan****ja varētu būt galā un kas pasauli sagaida pēc tās. 

Linda Hevarda-Milla uzskata, ka koronavīrusa Pan****ja beigsies līdz 2024. gadam. Tomēr, pēc ekstrasensa domām, koronavīruss nekur nepazudīs, vienkārši ar to būs jāsadzīvo kā ar gripu.

Kad īsti beigsies

Lasi vēl: Arī Latvijā reiz filmēšanas laikā ir nonāvēts cilvēks: Trieciens bijis tik spēcīgs, ka vīrietis aizripojis pa ceļu

Pēc Lindas teiktā, nākamgad cilvēce piedzīvos sasniegumus Co**d-19 ārstēšanā un profilaksē, vakcīnas sasniegs planētas nabadzīgākos nostūrus, bet vīrusa uzliesmojumi turpināsies.

Dzīve, kas tika uzskatīta par normālu pirms Pan****jas, atgriezīsies līdz 2024. gadam, taču viss būs nedaudz savādāk, – intervijā Teleprogramma.pro sacīja ekstrasenss.

Citā veidā, pēc Lindas domām, tas būs saistīts ar to, ka koronavīruss, lai arī novājināts, nekur nepazudīs, bet kļūs kā gripa: vakcīnas būs jāatjaunina un jāvakcinējas katru gadu.

Uz jautājumu, vai cilvēci nākotnē sagaida jaunas Pan****jas, ekstrasenss atbildēja apstiprinoši. Viņasprāt, mūsdienu pasaulē, pateicoties globalizācijai, ir radīti ideāli apstākļi vīrusu mutācijai.

COMMENTS

Leave a Comment