Vērsim mierīgs dienas ritējums, bet Mežāzim jābūt piesardzīgam; Globas dienas prognoze 16. septembrim visām zīmēm

Pirmdiena, 2024. gada 16. septembris, saskaņā ar slavenās astroloģes Tamāras Globas prognozēm, būs notikumu un peļņas iespēju pilna diena.

Šis ir lielisks laiks fiziskām aktivitātēm un procedūrām. Spogulis žurnālisti uzzināja par detalizētāku prognozi katrai zvaigžņu zīmei.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auniem šī būs īpaši dinamiska diena. Pateicoties augstajam enerģijas līmenim, tev izdosies veiksmīgi paveikt visu, ko esi ieplānojis, un pat izbaudīt patīkamu vakaru.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Šī diena Vēršiem aizritēs mierīgi un izsvērti. Nozīmīgi notikumi šajā laikā nav gaidāmi, taču sliktas ziņas arī nav gaidāmas. Strādā savā ierastajā tempā, un tev izdosies.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Astrologs iesaka Dvīņiem pievērsties ilgtermiņa projektiem. Tie tev nesīs ne tikai peļņu, bet arī labas perspektīvas. Visu nopelnīto naudu varēsi tērēt sev un lietām, kas tev sagādā prieku.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēzis šodien iegūs daudz iespēju un iespēju. Centies tās visas izmantot, strādājot mierīgi un nesteidzoties ar lietu attīstību.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvām šodien būs jārūpējas par vairākām svarīgām lietām, kas pēdējā laikā ir uzkrājušās. Iemesls tam ir tava tieksme atlikt uzdevumus uz vēlāku laiku. Lai izvairītos no līdzīgām situācijām nākotnē, centies savlaicīgi izpildīt darba pienākumus. Tas ļaus jums atbrīvot laiku sev un ģimenei.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām šodien nevajadzētu dusmoties uz apkārtējiem. Cilvēkiem nav jāpakļaujas tavām cerībām un prasībām, un katram ir tiesības dzīvot pēc saviem noteikumiem. Pieņem to kā pašsaprotamu – katram ir atšķirīgi uzskati par to, kas ir pareizi un nepareizi.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Šodien Svariem ir profesionālo panākumu un finansiālās izaugsmes diena. Izbaudiet šo laiku – tas jums ir patiešām labvēlīgs visos aspektos.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpioni šodien spēs sazināties ar ikvienu, arī ar kolēģiem. Šī būs produktīva diena, un līdz vakaram tu varēsi justies lepns par saviem sasniegumiem. Ar tīru sirdsapziņu dodies atvaļinājumā.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlniekiem šī diena var izrādīties izaicinoša. No rīta tev būs jārisina steidzami jautājumi, bet pusdienlaikā tev negaidīti būs jādodas komandējumā, ko nebiji gaidījis.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Eksperti iesaka Mežāžiem būt pēc iespējas uzmanīgākiem darījumos, jo pat neliela kļūda vai neuzmanība var radīt nopietnas problēmas un pat apdraudēt tavu darbavietu.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīrus šodien gaida vairākas nozīmīgas un izšķirošas tikšanās gan profesionālajā, gan personīgajā sfērā. Dienu pavadīsi lieliskā noskaņojumā, ko piepildīs tikai pozitīvas emocijas.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivis var drosmīgi īstenot jaunus projektus un centienus. Turklāt šī diena ir ideāli piemērota ceļojumu plānošanai gan iekšzemē, gan ārzemēs.

Leave a Comment