Pasaule ir pie tavām kājām: Globa nosauca divas zīmes, kas no 11. septembra kļūs par zvaigžņu lutekļiem

Pasaulslavenā speciāliste Tamāra Globa savā prognozē 2024. gada septembrim identificēja divas zvaigžņu zīmes, kuras būs šī mēneša favorītes. 

Zvaigžņu speciālists ir pārliecināts, ka abiem zvaigznāju pārstāvjiem dzīve uzlabosies: 11. septembrī sāksies balta svītra.

Svari

Gaisa zīmes pārstāvji nonāks pasakā: no 11. septembra līdz pat pavasara beigām var droši sapņot un prasīt no Visuma ko vairāk.

Šajā periodā Svariem viss būs viegli: attiecības, karjera, izglītība. Dzīves finanšu sfēra pilnā sparā sāks sist septembra sākumā. Labs laiks investīcijām un sava biznesa uzsākšanai.

Nākamnedēļ Svariem būs jāpretojas uzbrukumiem no ārpuses. Kāds mēģinās viņus apsūdzēt par to, pie kā viņi nav vainīgi, un Svariem būs ļoti grūti attaisnoties. Kārtis uzskata, ka viņiem nav jābaidās iesaistīties strīdā. Viņiem drosmīgi jāaizstāv savas intereses.

Un nākamā nedēļa var atnest Svariem nepieciešamību ceļot. Varbūt viņi nolems doties atvaļinājumā vai būs nepieciešams komandējums. Lai arī kāds ceļš notiktu nākamnedēļ, Svariem tas nesīs tikai labumu. Tāpēc, pat ja Svari nekur negrasījās doties, ir jēga plānot ceļojumu.

 

Jaunava

Zemes zīmes pārstāvjus sirdslietās iecienīs zvaigznes no 11. septembra līdz pat ziemas beigām. Ģimenes Jaunavas savās mājās piesaistīs mīlestību un harmoniju, bet neprecētās Jaunavas iepazīsies ar dvēseles radinieku.

Turklāt Jaunavām veiksies arī profesionālajā sfērā: kāds ļoti ietekmīgs cilvēks pamanīs tevi un drīz kļūs par tavu mentoru.

Lasi vēl: Zied kā krāsains paklājs no vasaras vidus līdz pat vēlam rudenim: dārznieki nosaukuši TOP augu, kas puķudobē krāšņi zied un nemaz nav kaprīzs

Nākamā nedēļa Jaunavām nesīs daudz ceļu. Šis laiks ir piemērots ceļojumiem un ceļojumiem. Varat doties atvaļinājumā vai doties veiksmīgā komandējumā. Jebkuri virzieni, kas prasa kustību, tagad izrādīsies diezgan labi.

Bet jums nav obligāti jāiet kaut kur tālu; visi ceļi būs labi. Šis ir lielisks laiks, lai atrisinātu problēmas tiesā vai bankā vai saņemtu padomu no speciālista.

 

Leave a Comment