Beidzot! 4 zīmes pabeigs 16 gadu karmisko ciklu līdz 2024. gada beigām – kuram laimējies?

Četras zīmes ir iekļuvušas karmiskos ciklos, kas ir saglabājušies kopš 2008. gada. Par laimi, 1. septembrī Plutons atkal ieies Mežāzī un paliks šajā zīmē līdz 2024. gada 19. novembrim, kad pārvērtību un iekšējā spēka planēta atkal ieies Ūdensvīrā.

Tas ir cikls, kurā tiek atbrīvoti un pieņemti jauni sākumi, un astroloģe Eimija Demura paskaidroja, ka četras zodiaka zīmes “iesāks pilnīgi jaunā savas dzīves ērā”.

Kardinālās zīmes šo tranzītu piedzīvos visvairāk, jo tas turpinās 2008. gadā aizsākto metamorfozi, ļaujot viņiem slēgt šo nodaļu. Tā ir iespēja nākamajiem amatiem lepoties ar saviem panākumiem un turpināt mācīties no sagādātajiem pārsteigumiem.

Plutons vēlas, lai viņi paceltos un vajadzības gadījumā uzņemtos vadību. Ar izpratni, ko Plutons viņiem ir devis, šīm zīmēm liksies, ka tās var sasniegt jebko, uz ko tās liek savu prātu un sirdi.

1. Auns

Plutons Mežāzī, iespējams, jutās ierobežojošs, jo jūs turpinājāt satikties ar līderiem un tiem, kas atradās varas pozīcijās. Bet tagad jūs, iespējams, esat kļuvis par to, kurš izsauc šāvienu, vai esat gatavs uzņemties autoritātes lomu.

Tomēr Plutons Mežāzī tev ir daudz iemācījis par diplomātiju, pat ja tu nelabprāt izmanto šo taktiku savā ikdienā. Taču vadība neaprobežojas tikai ar darbu vai skolu — jūs varat arī iemācīties būt par līderi mājās.

 

2. Vēzis

Šī tranzīta noteicošais marķieris ir tas, kā jūs esat iemācījušies kļūt neatkarīgākam, izmantojot iepriekšējo attiecību pieredzi. Plutona atgriešanās pie Mežāža ir mācība par to, kā savu robežu aizsardzība ļaus jums pacelties.

Jūsu spēja mīlēt, iespējams, pēdējo 16 gadu laikā ir augusi un attīstījusies. Šobrīd jūs, iespējams, esat kopā ar kādu, kurš pārstāv jūsu meklēto enerģiju partnerī. Bet, ja esat viens, iespējams, nevēlaties iet uz kompromisiem vai samierināties ar mazāku cenu.

Vēl viens šī tranzīta efekts ir jūsu attiecības ar pagātni un to, kā tā ir saistīta ar tagadni. Lai gan pagātnes atlaišana var būt sarežģīta, jūs redzat, kā šī pieredze ir veidojusi jūs un ļāvusi jums mainīt savu ceļu.

Ceļojums var būt citādāks tagad, kad Plutons atrodas starp abām zīmēm, taču jūs varat redzēt, ka trūkstošie puzles gabaliņi sāk parādīties.

 

3. Svari

Pirms redzat, kā mainās jūsu romantiskās attiecības caur Plutonu Ūdensvīrā, jūs atskatāties uz tiem izšķirošajiem brīžiem Plutona laikā Mežāzī, kas bija saistīti ar jūsu pamatu un sakņu sistēmu. Pēdējie 16 gadi ir palīdzējuši jums uzņemties lielāku atbildību, kas, iespējams, ļāva jums iegūt meistarību vadībā.

Emocionālā līmenī Plutons Mežāzī, iespējams, ir padarījis jūs emocionāli saprātīgāku un garīgāku. Plutons lika jums atklāt noslēpumus un vēsturi, kas ieskauj māju, ļaujot jums mācīties un izpētīt, tranzītu, kas varētu padarīt jūs līdzjūtīgāku un gatavāku rūpēties par citiem. Lai gan tas varēja būt grūti, jūsu sirds šajā laikā var būt attīstījusies, un jūsu spēja mīlēt noteikti var atspoguļoties visos jūsu dzīves aspektos.

 

4. Mežāzis

Kad Plutons atkal ieies jūsu zīmē, jūsu personība būs šī tranzīta tēma, jo jūsu evolūcija pēdējo 16 gadu laikā ir bijusi acīmredzama, jo transformācijas planēta var palīdzēt jums justies spēcīgākam un lepnākam par sevi. Šī tranzīta laikā uzmanība tiks pievērsta tam, kas jūs esat, ko esat atlaidis un kā pēdējos gados esat audzis un atradis savu spēku.

Lasi vēl: Tikai daži cilvēki šādi gatavo sīpolus, bet velti. Neticami garšīgs ēdiens gandrīz par pāris eiro

Tagad galvenā uzmanība tiks pievērsta tam, lai atgūtu savu pozīciju saulē un netiktu atturēts no iepriekšējām neveiksmēm. Plutonam atgriežoties jūsu zīmē, šī varētu būt kulminācija visam, ko esat izturējis, iemācījies un pieņēmis šī tranzīta laikā. Kad jūs gatavojaties skatīties uz priekšu, Plutons var būt vadošā gaisma, cerība un iespēja sazināties ne tikai ar sevi, bet arī ar citiem.

 

Leave a Comment