6 pazīmes, ka jums ir spēcīga aura un tā ļoti ietekmē jūsu dvēseles stāvokli

Cilvēki ar spēcīgu auru bieži ir harizmātiski, enerģiski, atvērti un saistoši. Zvaigžņu sēklas nāk šajā pasaulē ar spēcīgu auru, jo tas ir viņu DNS.

Mums ir spēcīgi enerģētiski nospiedumi, jo mēs dabiski turam augstākas vibrācijas. Pēdējo nedēļu laikā, izejot no vientulības perioda, es atkārtoti dzirdēju šādas frāzes: “Tev ir spēcīga klātbūtne! Es mīlu tavu enerģiju! Tev ir skaista aura!” Cilvēki ievēro manu auru, jo es bloķēšanas laikā smagi strādāju pie savas dziedināšanas un turpinu to darīt.

Zemāk es uzskaitu sešas pazīmes, kas liecina, ka jums ir spēcīga aura.

#1 Jūs apgaismojat istabu

Ja jūs ieejat klusā vietā un pēc dažiem mirkļiem telpā sāk mirdzēt, tas esat jūs! Kad istabā ienāk cilvēks ar spēcīgu auru, tas ir kā tumšā telpā ieslēgt gaismu. Jūsu pozitīvā enerģija liek uzmundrināt pat vistrulākajiem cilvēkiem! Tos, kuriem ir spēcīgs enerģētiskais nospiedums, var salīdzināt ar sauli. Ieejot telpā, tu izgaismo visu sev apkārt; tu esi atstarotājs.

 

 

#2 Tu liec cilvēkiem smieties

“Tu esi tik smieklīgs!” – Es bieži dzirdu šo frāzi. Lai gan tas ne vienmēr parādās manā rakstā, es joprojām esmu šis komiķis. Bet noslēpums ir tāds, ka es “necenšos” likt cilvēkiem smieties. Es vienkārši esmu es pati, un nez kāpēc cilvēkiem tas liek smieties. Šis dabiskais humors ir saistīts ar autentiskumu un spēcīgu enerģētisko nospiedumu. Kad jūs noskaņojaties uz savu autentiskumu, jūs kļūstat mazliet dīvaini, un šī dīvainība bieži uzjautrina citus.

 

#3 Cilvēkiem patīk būt jums apkārt

Lielākā daļa cilvēku dod priekšroku būt dzīvespriecīgiem un enerģiskiem cilvēkiem, tāpēc tie, kuriem ir spēcīga aura, piesaista uzmanību. Pateicoties tam, mēs pastāvīgi satiekam jaunus cilvēkus.

Ir svarīgi saprast, ka enerģijas vampīri bieži meklē tos, kuriem ir spēcīgas, pozitīvas enerģijas nospiedumi. Viņi var saost mūs jūdzes attālumā. Tāpēc vienmēr sekojiet savai sirdij, ielaižot cilvēkus savā telpā. Nekad nebaidieties atkāpties un aizsargāt savu enerģiju.

 

#4 Jums ir pozitīvs skatījums uz dzīvi

Cilvēki ar spēcīgu auru nav pakļauti negatīvismam. Mēs esam vairāk tendēti uz optimismu. Mums patīk iedvesmot un motivēt citus. Mūsu aizraušanās pacilāt citus uztur mūs augstā vibrācijā. Ja kaut kas apdraud mūsu pozitīvo attieksmi, mums ātri jāatsakās no šādas situācijas.

Ja jums ir pozitīvs skatījums uz dzīvi un esat veltījis savu dzīvi citu iedvesmošanai, jums, visticamāk, ir spēcīga aura. Vienmēr palieciet uzticīgi sev; jūs padarāt pasauli labāku.

 

#5. Cilvēki patiešām vēlas ar jums iepazīties

Cilvēki ar spēcīgiem enerģijas nospiedumiem šķiet noslēpumaini un neparasti. Tāpēc ir normāli, ka cilvēki par tevi īpaši interesējas. Viņi var vēlēties uzzināt jūsu stāstu. Viņus patiešām interesē, jo apkārt ir gaisma, piemēram, oreols, ko nav tik viegli redzēt ar fiziskajām acīm. Šī gaisma pievelk cilvēkus kā kodes pie liesmas. Parādiet laipnību un izmantojiet to kā iespēju iedvesmot citus.

Lasi vēl: Vectēvs nekad neizmeta nevienu kartupeļu mizu un tagad rīkojos tāpat: rezultāts dārzā satriecošs

 

# 6 Jūs esat autentisks

Kuram ir spēcīgs enerģētiskais nospiedums, tas ir noskaņojies uz autentiskuma frekvenci. Atcerieties, ka autentiski cilvēki dabiski piesaista citus. Cilvēki alkst autentiskuma, bet to saprot tikai tad, kad pa ceļam satiek īstu cilvēku. Kad satieku kādu īstu, es to uzreiz jūtu. Šie cilvēki ir kā svaiga gaisa malks; viņiem ir īpašs stils, jo viņi ir kļuvuši par sava dzīves stāsta varoņiem.

 

Leave a Comment