4 zvaigžņu zīmes, kas vienmēr mēdz ”apdedzināties” mīlestības sfērā

4 zvaigžņu zīmes, kas vienmēr mēdz ”apdedzināties” mīlestības sfērā. Jums mīlestības jomā iet kā pa kalniem. Ir labi brīži, bet ir arī tumšie neveiksmju brīži. 

 

Vērsis

Vērsis bieži nosaka robežas ap viņu sirdi, sajaucot viņu spītību ar spēku, lai tikai pārāk vēlu saprastu, ka arī viņi nav ielaiduši mīlestību. Viņi turas pie sava lepnuma, būdami pārliecināti, ka sevis apsargāšana ir labākais veids, kā aizsargāt viņu sirdis.

Tomēr šādā veidā Vērsis mēdz emocionāli noslēgties, palaižot garām iespēju patiesi sazināties ar savu partneri.

Šī nevēlēšanās pievilt savu apsardzi noved pie attiecībām, kurās mīlestība neizdodas pilnībā uzplaukt, un Vērsis atkal nonāk apjausmā, ka viņi būtu varējuši atvērties ātrāk. Ik pa laikam viņi atskatās, prātojot, kas būtu bijis, ja būtu mīkstinājuši savas sirdis.

 

Vēzis

Vēži vienmēr saskata potenciālu citos, un, lai gan viņu optimisms var būt viņu lielākais spēks, tas arī padara viņus neaizsargātus pret sāpēm. Viņi paliek attiecībās ilgi pēc plaisu parādīšanās, pārliecībā, ka viņu partneris var mainīties vai mīlestība uzvarēs visu.

Viņu dziļā emocionālā iesaistīšanās padara viņus nespējīgus aiziet, un viņi bieži dod vairāk nekā saņem.

Vēža nelokāmā ticība partnera labestībai padara viņus aklu pret realitāti, izraisot vilšanos un sirds sāpes. Viņi turas pie cerības līdz pašām beigām, pat ja ir skaidrs, ka viņu pelnītā mīlestība slīd prom.

 

Zivis

Zivis iemīlas idejā par to, kas varēja būt, bet, kad realitāte neatbilst sapnim, viņas jūtas rūgti vīlušās. Viņi raugās uz saviem partneriem caur romantisku objektīvu, koncentrējoties uz potenciālu, nevis uz to, kas patiesībā pastāv.

Šī sapņainā idealizācija padara viņus uzņēmīgākus pret vilšanos, kad realitāte neatbilst viņu fantāzijām.

Zivis ieliek savu sirdi mīlestībā, pārliecībā, ka ir atradušas savu dvēseles biedru, lai tikai apdegtos, kad attiecības neizvēršas tā, kā tās bija iedomājušās. Tas, kas viņiem sāp, nav cilvēks, kurā viņi iemīlējās, bet gan sapnis, kuru viņi uzcēla ap viņu.

 

Lasi vēl: Es bieži pērku kāpostus. Parādu, kādas gardas kotletes no tā gatavoju. Un jums nav vajadzīga gaļa

Strēlnieks

Strēlnieki vienmēr uzskata, ka nākamā lielā mīlestība ir tepat aiz stūra, taču šie nerimstošie aizraušanās meklējumi viņus bieži vien aizrauj, kad realitāte neattaisno viņu cerības. Viņi pastāvīgi dzenas pēc sajūsmas, meklējot attiecības, kas atbilst viņu piedzīvojumu gara intensitātei. Taču, kad sākotnējais uztraukums norimst un ikdiena iestājas, Strēlnieks nevar nejust vilšanos.

Viņi lēkā no vienas romantikas uz otru, vienmēr cerot, ka nākamā būs savādāka, lai atkal apdegtos, kad uguns neizbēgami nodziest. Strēlnieki alkst mīlestības, kas spēj neatpalikt no viņu enerģijas, taču aizraušanās īslaicīgā daba viņus bieži vien aizrauj.

 

Leave a Comment