Nekad nedariet šīs 3 lietas ārpus mājas – tas radīs lielas nepatikšanas jūsu dzīvē

Jo tu paņemsi savā dzīvē visas citu cilvēku negatīvās enerģijas! Tas ir ārkārtīgi bīstami jūsu naudai, labklājībai un finansēm kopumā.

Šādas zināšanas sniedz daudz mierīgas pārliecības un jūs varat nodzīvot savas dienas ārpus briesmām, pilnīgā aizsardzībā no negatīvām un neharmoniskām enerģijām, kuras / nezinot šos faktus / VARĒTU TRAĢISKI IETEKMĒT JŪSU DZĪVI KATRU DIENU!

 

UN KĀ ATTĪRĪT DZĪVI NO NEGATĪVĀM ENERĢIJĀM, JA ESAT PALĪDZIES ŠĪS KĻŪDAS?

Viss, protams, ir vienkārši, bet, tā kā katrs no mums ir maz informēts par ikdienas rutīnas lietām, tad diemžēl katrs no mums dara šīs trīs lietas.

Un notiek tūlītēja neharmoniskas un dažreiz spēcīgas negatīvas enerģijas pārnešana uz jūsu sekundārajām dzīves jomām: naudu un veselību.

Caur skaudību un negatīvām domām ir cilvēki, kuri šādus mirkļus īpaši “ķer” un prot pievilkt enerģiju pie sevis – tas draud ar naudas zaudējumiem un nopietnām slimībām…

Jūs varat ticēt šiem faktiem, jūs varat vicināt roku un smaidīt līdzjūtīgi… bet, ja jūs redzētu visas šīs enerģijas, kas nepārtraukti vijas ap mums visiem un cik daudz tumsas un briesmu šajā tīklā ir katram no mums – jūs būtu pārsteigti un Mēs sapratām, cik svarīgi ir klausīties noderīgu informāciju par enerģijām.

SVARĪGI! uzskaitītās trīs lietas var izdarīt mājās, kad jums nav viesu / viesi ir cilvēki, kas nedzīvo kopā ar jums pastāvīgi /

PIRMAIS – nedari neko ar savu maku! – nelieciet naudu makā, neskaitiet naudu, neizņemiet naudu citu acu priekšā – pat veikalā! – sagatavojiet kartes vai naudas summu iepriekš! Pietiek ar vienu skaudīgu skatienu makā ar negatīvām domām, lai pārsūtītu KAITĒJUMU NAUDAI.

OTRĀ – neskatieties spoguļos, lai ar savām acīm sastaptu kāda atspulgu / īpaši nerunājiet ar cilvēka atspulgu /! Šis aizliegums attiecas ne tikai uz spoguļiem, bet arī uz skaidri atstarojošām virsmām.

Un atkal ir svarīgi, lai jūsu rīcība ar savu maku neatspoguļotos spoguļos citu cilvēku priekšā.

Lasi vēl: Kādā vecumā sievietes vīriešu acīs ir vispievilcīgākās: jūs būsiet pārsteigti

TREŠĀ – kad jums jautāja par laiku / vai jūs jautāja / un par jebko – parasti jautājumi uz ielas, jautājumi no darba kolēģiem vai jūsu jautājumiem viņiem, no cilvēkiem, kurus jūs tik tikko pazīstat, no jaunām paziņām, no radiniekiem, ar kuriem jūs pastaigājat , piemēram, vai kuri ciemojas pie jums mājās..

KAD JAUTĀJIET KĀDAM PAR KAUT KO VAI JUMS TIEK JAUTĀTS – neļaujiet citiem un nedariet to pats – jautājot un klausoties atbildi – NEPIEDZIET CILVĒKU SEV AR VIŅA PROBLĒMĀM.

Leave a Comment