Vērsim var rasties konflikti, bet Vēzim jāieklausās iekšējā balsī; Pāvela Globas dienas prognoze 31. augustam visām zīmēm

Sestdiena, 2024. gada 31. augusts, būs izaicinājumu pilna diena, kurā notiks cīņa starp veco un jauno. Lai sasniegtu kaut ko jaunu un pārietu nākamajā līmenī, kaut kas būs jāupurē.

Par to ziņoja slavenais eksperts Pāvels Globa. Jums var būt grūti šķirties no kaut kā, ko augstu vērtējat, bet nākotnes labad tas var būt nepieciešams.

Šajā dienā gaidāma arī pastiprināta agresija, un pat vismierīgākie un nosvērtākie cilvēki var uzvesties neparasti. Eksperts iesaka saglabāt savaldību un nereaģēt uz rupjībām tāpat. Kādi notikumi šajā dienā gaida katru zvaigžņu zīmi, uzzināja Spogulis žurnālisti.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auns šajā dienā nevajadzētu ķerties pie atbildīgiem un nopietniem projektiem, jo tas nedos vēlamos rezultātus. Labāk ir pabeigt jau iesāktās lietas un apkopot paveikto.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Vēršiem var rasties konflikti ar augstākstāvošiem cilvēkiem vai priekšniecību. Lai nepasliktinātu situāciju, centies neiesaistīties strīdos un, ja iespējams, izvairies no tikšanās ar vadību. Kopumā savu darbu veic atbildīgi un bez liekas rosības.

Lasi arī: Nekad nedariet šīs 3 lietas ārpus mājas – tas radīs lielas nepatikšanas jūsu dzīvē

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņi šajā dienā riskē kļūt par baumu avotu, un, kas ir zīmīgi, pavisam neapzināti. Tavi vārdi var izraisīt strīdus un konfliktus ar draugiem un paziņām. Tāpēc, pirms kaut ko saki, rūpīgi padomā.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēžiem vajadzētu ieklausīties savā iekšējā balsī. Tava intuīcija tev pateiks, kā vislabāk rīkoties dažādās situācijās. Iespējams, atbilde uz jautājumu, kas tevi jau ilgu laiku ir uztraucis, nāks sapnī.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvām vajadzētu atturēties no ierastās augstprātības. Tev noteikti piemīt karalisks šarms, taču centies uzvesties cēlāk un cilvēcīgāk. Apkārtējie šajā dienā tev var sagādāt nepatikšanas un pat organizēt boikotu.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Šis ir rets brīdis, kad tev vajadzētu riskēt un būt drosmīgam savā rīcībā. Tomēr astrologi tev iesaka rūpīgi apsvērt katru soli un izvērtēt tā sekas.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Astrologs iesaka Svariem pievērst uzmanību saviem hobijiem un radošām nodarbēm. Agrāk tu tos neesi uztvēris nopietni, bet tagad tev ir iespēja savus hobijus pārvērst par savu galveno nodarbošanos un labu ienākumu avotu.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioniem vajadzētu pievērst īpašu uzmanību savai veselībai. Ja jūti kaut mazāko kaiti, tev nevajadzētu pašārstēties. Labāk uzreiz doties pie speciālista, lai izvairītos no stāvokļa pasliktināšanās.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlnieki šajā dienā aktīvi nodarbosies ar plānošanu. Ir svarīgi izsvērt visus par un pret, pārdomāt katra soļa sekas. Tāpat neaizmirsti apsvērt iespējamos šķēršļus, kas varētu kavēt tavu mērķu sasniegšanu.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāzim vajadzētu veltīt laiku skaistajam. Apmeklē kādu izstādi vai koncertu, vai vienkārši izbaudi klasisko mūziku mājās. Redzētā un dzirdētā iespaidi paliks tev uz ilgu laiku un iedvesmos tevi jaunām lietām.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Šajā dienā Ūdensvīri saņems daudz padomu no malas. Tev nevajadzētu visus uzklausīt un sekot viņu ieteikumiem. Ieklausies savā intuīcijā un iekšējā balsī – tās izrādīsies noderīgākas. Sāc rīkoties tikai pēc rūpīgas pārdomu veikšanas.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivīm vajadzētu paturēt noslēpumā savu personīgo dzīvi – ar tās detaļām ar nevienu nedalieties. Informāciju var izmantot pret tevi, un daudzi var apskaust tavu laimi.

Leave a Comment