Kādā vecumā sievietes vīriešu acīs ir vispievilcīgākās

Psihologi ir noskaidrojuši, ka vīriešiem vairāk patīk tās sievietes, kuras priecājas par sevi un savu dzīvi. Ja daiļā dzimuma pārstāve vienmēr smaida, prot priecāties par dzīvi un ir kopta, tad vīrieši noteikti pievērsīs viņai uzmanību.

Ja sieviete ir neieinteresēta sevī, skumja vai aizkaitināta, viņa pretējam dzimumam būs neinteresanta. Un vecumam šeit ir pēdējā loma, taču tam tomēr ir nozīme. Attiecību speciāliste, raidījumu radītāja un autore Liza Vihema atklāja, kādā vecumā sievietes vīriešiem šķiet vispievilcīgākās.

No 18 līdz 30 gadiem. Šīs vecuma kategorijas jaunās sievietes ir vispievilcīgākās nobriedušiem vīriešiem. Par dziļām jūtām nerunā, vēl jo mazāk par nopietnām attiecībām. Parasti šādā veidā sevi apliecina nobrieduša vecuma kavalieri. Parādīt, ka viņiem spēj patikt jauna pievilcīga sieviete ar skaistām formām un neviltotu dzīvesprieku. Vīrieši šādas sievietes it kā izliek uz displeja, apliecinot savu statusu.

No 16 līdz 20 gadiem. Šajā vecumā meitenes parasti komunicē ar saviem vienaudžiem. Jo viņiem ir kopīgas intereses, viedokļi un uzskati par dzīvi. Vīriešiem pēc 30 gadu vecuma meitenes šajā vecumā nav interesantas, jo viņām nav tādas pašas dzīves pieredzes, kāda ir viņiem.

No 25 līdz 35 gadiem. Lielākā daļa vīriešu interesējas par šīs vecuma kategorijas sievietēm. Arī vīrieši 30+ šajā vecumā ir gatavi nopietnām attiecībām un ģimenes veidošanai. Sievietēm pēc 25 gadiem jau ir zināma dzīves pieredze, viņas ir izlēmušas, ko vēlas no dzīves, ar viņām var runāt par nopietnām lietām. Vīrieši uzskata, ka šajā vecumā izvēlētā sieviete ir gatava produktīvai komunikācijai un ģimenes dzīvei.

Lasi vēl: Kabaču ievārījums: oriģināla gardums ar ingveru

Pēc 40. Ja kāds domā, ka šajā vecumā sievietes vīriešiem nav interesantas, viņš ļoti maldās. Galu galā četrdesmitgadīgajām dāmām jau ir nepieciešamā dzīves pieredze un gudrība, lai veidotu patiesi dziļas un harmoniskas attiecības.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%

Šajā vecumā sievietes zina, kā sevi pasniegt, kas vīrietim ir vajadzīgs un kāpēc vispār attiecības. Ar šādu sievieti vīrietim ir ļoti ērti, jo viņa ir saprotoša, uzmanīga un atsaucīga. Vairs nebūs skandālu, greizsirdības scēnu un attiecību skaidrošanas – kam taisnība un kas vainīgs. Galu galā šajā vecumā jūs vienkārši vēlaties dzīvot un baudīt viens otru.

 

Leave a Comment