4 zvaigžņu zīmes, kuras gaida jauns sākums un dzīves jaunais, galvenais posms

4 zvaigžņu zīmes, kuras gaida jauns sākums un dzīves jaunais, galvenais posms. Jums noteikti viss iesāktais izdosies, lai arī uz to nācās ilgi gaidīt. 

Dvīņi

Jauns sākums Dvīņiem ietver uzticēšanos citiem pēc sevis saglabāšanas un dziedināšanas no pagātnes nodevībām. Viņi apguva mācību, kuras viņiem bija lemts apgūt, un apraudāja savu nevainību un nevainojamo ticību cilvēkiem.

Bet tagad viņi uzsāk ceļojumu uz pilngadību. Dzīve, kurā, no pieredzes zinot, ka cilvēkiem var neizdoties, viņi tomēr dod viņiem iespēju atbalstīt, mīlēt un aizsargāt.

Viņi mācās apzināti izvēlēties ievainojamību, zinot, ka viņiem ir iespēja un resursi atkal celties, ja viņi kritīs. Viņi vienmēr cenšas dzīvē redzēt un piedzīvot labāko, pat ja saprot, ka nevar izvairīties no sliktākā. Dvīņiem ir pienācis laiks koncentrēties uz ceļu uz priekšu, tagad, kad viņi beidzot ir samierinājušies ar pagātni.

 

Auns

Jauns sākums Aunam nāk ar apņemšanos mainīt dzīvesveidu. Pārmaiņas, kas pilnībā pārveido viņu ikdienas rutīnu un pieredzi. Viņi nemaina tikai vienu ieradumu, piemēram, kad vai ko viņi ēd, viņi maina veidu, kā viņi runā, kā viņi domā, kā viņi izturas pret sevi un citiem. Tās ir tikpat lielas garīgas, emocionālas un garīgas pārmaiņas, kā fiziskas.

Viņi ne tikai iekļauj veselīgus ieradumus savā grafikā, bet arī veido un veido dzīvi, kas ir piepildīta ar to, kas viņiem sagādā prieku. Šis ir jauns sākumpunkts – uzdodot sev jautājumu: “Kas mani patiešām dara laimīgu?” Ceļojuma mērķis ir atrast visas iespējamās atbildes uz šo jautājumu, pat tās, par kurām viņi vēl nezina.

 

Ūdensvīrs

Jauns sākums Ūdensvīram ir uzticība sev. Tas nozīmē, ka nepadariet sevi mazāku, klusāku vai labāk sagremojamu kādam citam. Tas nozīmē godīgi un patiesi izteikt savu viedokli un justies pilnvarotai būt pašam bez atvainošanās.

Viņi nevienam nav parādā paskaidrojumus vai atļauju domāt tā, kā viņi domā, mīlēt to, ko viņi mīl, vai dzīvot tā, kā viņi vēlas. Tie laiki, kad centāmies neaizskart neviena jūtas un neizraisīt kairinājumu, ir pagājuši.

Tie nevienam tiešā veidā nekaitē, tāpēc uztraukšanās par to, ka viņu citādība kādu aizskar, ir pagātne. Tas ir viņu laiks spīdēt, viņu laiks izcelties, viņu laiks būt tiem, par kuriem viņi ir dzimuši.

Lasi vēl: Viņiem atvērsies laimes un veiksmes plūsma: šīm zvaigžņu zīmēm būs neticama veiksme – tas viss sāksies 2024. gada 31. augustā

Jaunava

Jauns sākums Jaunavai ir sevis izgudrošana no jauna. Kļūt par visu, par ko viņi vienmēr gribēja būt, bet baidījās mēģināt vai nebija pārliecināti, ka tiks galā.

Jaunava ir gatava spert šo ticības lēcienu un iemiesot visas iezīmes, kuras ir idealizējušas gadiem ilgi. Viņi būs tā persona, kas ģērbjas sev un katru izskatu papildina ar smaržu šļirci.

Viņi valkās dažādu metālu rotaslietas un valkās matus raksturīgā stilā. Viņi lasīs vairāk grāmatu svešvalodās un cienāsies ar greznām vakariņām bez īpaša iemesla svinēt. Viņi dzīvos tā, it kā katru dienu būtu par ko priecāties, pat ja tas būtu tikai būšana viņiem pašiem.

 

Leave a Comment