Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 12. augusta līdz 18. augustam: daudziem vajadzēs censties turēt savu dzīvi grožos, lai izvairītos no problēmām!

Pāvels Globa ir viens no slavenākajiem ekspertiem zvaigznēs. Lai kas arī notiktu šonedēļ, speciālista padomi palīdzēs pārvarēt problēmas un kļūt veiksmīgākiem.

Eksperta ieteikumi attiecas uz daudzām dzīves jomām, tostarp mīlestību, finansēm, darbu, veselību.

Mēģiniet ievērot vienkāršus ieteikumus, lai noturētos virs ūdens un noteikti zinātu, kurā virzienā ir svarīgi šajās septiņās dienās pārvietoties.

Izmantojiet enerģijas praktikas un neaizmirstiet, ka retro-Merkura laikā nevajadzētu ļaut lietām ritēt savu gaitu, pretējā gadījumā tās pārvērtīsies par problēmām.

Auns

Laika posmā no 12. līdz 18. augustam Pāvels Globa iesaka Aunam izvairīties no bīstamām attiecībām un jaunām paziņām, lieliem tēriņiem, kredītu ņemšanas.

Vēlāk viss kļūs stabils un paredzams, bet tagad mums ir jātur acis vaļā. Uzņēmējdarbībā labāk palikt pašpietiekamam un neatkarīgam.

Pagaidām nav nepieciešams dalīties savos plānos ar kolēģiem. Atmiņa joprojām darbosies slikti, tāpat kā uzmanība.

Vērsis

Merkurs joprojām ir bīstams, tāpēc šonedēļ Vērsim vajadzētu darīt ko vienkāršu – piemēram, mājokļa jautājumus, uzkopšanu.

Labāk pagaidām atlikt iepirkšanos, tāpat kā pārcelšanos un jauna darba meklēšanu. Daudzos jautājumos Vērsim palīdzēs radošais gars: piemēram, mīlestībā.

Neparasti komplimenti un darbības palīdzēs izkausēt pat aukstāko sirdi. Galvenais ir pacietība un izturība.

Lasi vēl: Lai atjaunotu rožu krūmu, jums vajag tikai pāris karotes cepamās sodas. Es parādīšu, kā visu izdarīt pareizi

Dvīņi

Dvīņiem šo nedēļu nevajadzētu veltīt sava dvēseles radinieka meklēšanai, kā arī nevajadzētu uzspiest savas problēmas savam dvēseles radiniekam.

Dvīņi, kuri ir jau ilgu laiku attiecībās, var pievienot savai kopdzīvei daudzveidību. Biznesa jomā lieti noderēs attapība un radošums.

Galvenais ir neaizmirst par loģiku, jo neparasti risinājumi var kļūt par klupšanas akmeni.

Vēzis

Retro Merkurs joprojām negatīvi ietekmēs Vēžu noskaņojumu, veiksmi mīlestībā un biznesā. Labāk ir sakārtot lietas darbā un mājās, kārtot organizatoriskos jautājumus un pienākumus.

Tāpat Pāvels Globa iesaka neuzspiest notikumus mīlas sfērā. Šis nav labākais laiks saziņai ar ģimeni, radiem, draugiem, bet gan labs periods meditācijām un garīgām praksēm kopumā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment