Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 12. augusta līdz 18. augustam: daudziem vajadzēs censties turēt savu dzīvi grožos, lai izvairītos no problēmām!

Lauva

Lauvām nav jāsāk nekas jauns, jāriskē vai jāiesaistās piedzīvojumos. Jums ir jāizvairās no stresa un problēmām. Labāk ir labi atpūsties, relaksēties un nodarboties ar savu iecienīto hobiju.

Darbā ir svarīgi analizēt pagātnes kļūdas. Zvaigznes un planētas šajā nedēļas nogalē var pārbaudīt Lauvas spēkus, tāpēc 17. un 18. datumā labāk nedot sev iemeslu satraukumam.

Nav nepieciešams provocēt mīļotos uz konfliktiem.

Jaunava

Lai retro-Merkura izraisītās nepatikšanas nenovestu Jaunavas uz tumšās kārtas sākumu, ir jāsaglabā miers un nezaudētu kontroli pār emocijām.

Šonedēļ ļoti ātri var rasties enerģijas izsīkums, kas saasinās raizes, konfliktus un apātiju.

Darba nedēļas beigās Jaunavas var sagaidīt pēkšņas pārmaiņas. Ģimenes dzīvē un mīlestībā būs nepatikšanas.

Svari

Svariem sākas periods, kad nav vērts nodarboties ar darbu un biznesu uz mīlestības un ģimenes rēķina.

Pāvels Globa iesaka šīs dienas veltīt personīgajai dzīvei, tikšanās ar tuviniekiem, romantiskiem randiņiem, mīlestības meklējumiem.

Visticamāk, ka vientuļie Svari spēs iemīlēties, atrast dvēseles radinieku un iegūt jaunus draugus. Venēra to atbalsta, taču retro-Merkura dēļ labāk lietas nesasteigt.

Skorpions

Jo pozitīvāk domās Skorpioni, jo vairāk viņi piesaistīs veiksmi un labus cilvēkus. Tāpat Pāvels Globa iesaka nenodarboties ar citu cilvēku problēmu risināšanu, kaitējot savām interesēm.

Ieteicams neiedziļināties pašpārbaudē. Ir svarīgi būt paškritiskiem, bet ar mēru. Ir arī noderīgi pareizi uztvert citu kritiku. Noderēs vientulība, taču nevajadzētu aizmirst arī par saziņu ar mīļajiem.

Strēlnieks

Strēlniekam jau iepriekš būs jāizdara izvēle – doties mīlas piedzīvojumos vai pievērsties biznesam. Svarīgākās finanšu un darba lietas labāk atlikt uz citu nedēļu.

Kas attiecas uz steidzamām problēmām, labāk tās risināt pakāpeniski, bez steigas. Mājās noderēs mēbeļu tīrīšana un pārkārtošana. Jūs varat izmest nevajadzīgas vecās lietas.

Lasi vēl: Mīlestības pievilcība: kā piesaistīt laimi atbilstoši savai Zvaigžņu zīmei

Mežāzis

Mežāžiem šonedēļ, iespējams, būs grūti, taču problēmas ir pārvaramas. Jūs varat pavadīt nedaudz laika ar ģimeni – bez nekā darīt, bez darba, bez steigas.

Pirms katra uzdevuma jums divreiz jāpārdomā, vai to ir vērts darīt vai nē. Pat pirms tīrīšanas jums vajadzētu padomāt divreiz.

Brīvdienās ir lietderīgi mainīt vidi, un darba dienās labāk mēģināt izvairīties no saskarsmes ar nepatīkamiem cilvēkiem, skaudīgiem cilvēkiem un nelabvēļiem.

Ūdensvīrs

Šī nedēļa ir nelabvēlīga mīlestības meklējumiem, tāpēc Ūdensvīriem labāk pievērsties biznesam un darba pienākumiem.

Sazinoties ar svešiniekiem, jābūt pēc iespējas uzmanīgākam. Cilvēki ne vienmēr ir tādi, kādi viņi izskatās, it īpaši Merkura retro periodā.

Sarežģītus projektus un jaunus uzdevumus labāk uzņemties ar vislielāko piesardzību.

Zivis

Šonedēļ bezmērķīgi iepirkties joprojām ir bīstami. Jūs varat atjaunināt savu garderobi vēlāk, bet tagad varat iegūt jaunu frizūru.

Pastāv liela iespēja satikt savu dvēseles radinieku, tāpēc jums ir jāizskatās neatvairāmam. Ģimenes Zivīm nedēļas nogalē vajadzētu labi atpūsties kopā ar saviem mīļajiem.

Tās var būt pulcēšanās mājās vai aktīvā atpūta laukos, dabā.

No 12. līdz 18. augustam uzmanieties no viltīgiem cilvēkiem. Tagad zvaigznes cenšas mums parādīt visus mūsu iekšējos pārdzīvojumus, atklāt mūsu netikumus un vājības.

Šādos periodos svešiniekiem labāk neuzticēties. Novēlam veiksmīgu nedēļu.

Leave a Comment