Ko noteikti nevajadzētu darīt 22.jūlija īpaši pēcpusdienā, lai laime tev savā priekšā neaizvērtu durvis

Vecajās dienās cilvēki šo datumu saistīja ar daudzām zīmēm. Dažiem no tiem vajadzēja atvairīt nelaimes no mūsu senču mājām, citiem bija paredzēts piesaistīt naudas veiksmi vai palīdzību mūsu personīgajā dzīvē.

Tautas zīmes 22. jūlijam: ko nedarīt

Ja nevēlaties iegūt ienaidniekus, nestrīdieties ar nevienu. Pat niecīgs strīds šajā dienā var beigties ar nopietnu konfliktu. Iespējams, ka savaldības trūkuma un aizkaitināmības dēļ tu zaudēsi kādu tuvu draugu.

22. jūlijā jābūt uzmanīgam ar jaunām paziņām. Iespējams, ka kaimiņš, ar kuru jūs tik tikko sasveicinājāties, sāks jums atvērties. Neuztver visu, ko viņš saka, ticībā un nedalies ar viņu savos plānos.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 40%

0%

Tāpat nevajadzētu pieņemt dāvanas no tiem, ar kuriem iepriekš nav bijis darīšanas. Lietas var tikt sabojātas.

Ja pamanāt uz ielas maku, labāk to neaiztikt. Tas pats attiecas uz visām vērtslietām, kuras kāds ir atstājis redzamā vietā. Ar naudas un juvelierizstrādājumu palīdzību cilvēki var mēģināt nodot savas nepatikšanas un kaites jaunajam īpašniekam.

Diena nav piemērota darbam un pārvākšanās. Jaunajā vietā jūs saskarsities ar daudzām grūtībām, no kurām daudzas pārsniegs jūsu iespējas. Nevajadzētu parakstīt nopietnus dokumentus vai plānot darījumus ar nekustamo īpašumu. Jūsu plānus izjauks trešās puses.

Neatsakies nevienam palīdzēt. Novēršoties no jautātāja, jūs drīz atradīsit sevi viņa vietā.

Tautas zīmes 22. jūlijam: ko tu vari

Melleņu dienā mūsu senči devās pēc ogām. Tika uzskatīts, ka, ja apēdīsi sauju melleņu uzreiz, veiksme nepametīs veselu gadu. Oga bija apveltīta ar brīnumainiem spēkiem.

Lasi vēl: Daudzviet reģionus skars megaplūdi: jaunajā nedēļā gaidāms laikapstākļu trakums

To izmantoja dažādos novārījumos, lai uzlabotu cilvēku pašsajūtu. Cilvēki ticēja, ka oga var palīdzēt pat seniem veciem cilvēkiem, kuri ilgu laiku nebija cēlušies no gultas.

Dienu var veltīt darbam dārzā. Augu pārstādīšana un ražas novākšana jums būs vienkārša. Dienas beigās jūs būsiet apmierināts ar paveikto darbu. Būtu arī lietderīgi sākt tīrīt māju.

Svarīgi ir ne tikai nomazgāt grīdu un atbrīvoties no putekļiem uz mēbelēm, bet arī sakārtot tekstilizstrādājumus: mazgāt galdautus un aizkarus. Ir labi, ja laulātie var sakopt lietas kopā. Tas viņiem palīdzēs stiprināt attiecības un padarīt tās uzticīgākas.

Turpinājumu lasiet tālāk nākošajā lapā

Leave a Comment