Ko noteikti nevajadzētu darīt 22.jūlija īpaši pēcpusdienā, lai laime tev savā priekšā neaizvērtu durvis

Pēc seniem uzskatiem diena piemērota iepirkšanās veikšanai. Varbūt vēlējies atjaunināt savu garderobi vai iegādāties ko noderīgu savai mājai. Jūs varēsiet atrast kvalitatīvas preces par pieņemamu cenu.

Vislabāk vakaru pavadīt tuvāko cilvēku sabiedrībā, ar viņiem sirsnīgi aprunājoties. Jūs varat uzzināt no viņiem kaut ko svarīgu.

Šajā dienā labvēlīgas būs ūdens procedūras. Jūs varat doties uz pirti un, ja laika apstākļi atļauj, doties uz upi vai ezeru.

Sapņi 22. jūlija naktī var būt pravietiski. Tāpēc ir vērts atcerēties attēlus, kas jums parādās. Iespējams, ka sapnis pateiks, kā uzlabot ģimenes finansiālo stāvokli.

Tautas zīmes par laikapstākļiem 22. jūlijā

Tumšs vai aiz mākoņiem paslēpts mēness mūsu senči uzskatīja par ilgstošu lietus priekšvēstnesi. Lietusgāzes turpināsies līdz mēneša beigām.

Ja mežos ir daudz sēņu, ziema būs salna. Laba melleņu dienas zīme ir varavīksne: tā sola jaukas dienas. Ja vardes kurkst, karstums saglabāsies vēl nedēļu. Suņu gaudošana ir drošs slikto laika apstākļu priekšvēstnesis.

Lasi vēl: Večuks sekoja pieklīdušai kaķenei, kura viņu kaut kur sauca. Labāk gan nebūtu tā darījis un gājis turp!

Šajā dienā jāizvairās no skumjām un sūdzībām par dzīvi – neapmierinātība var beigties ar īstu nelaimi. Labāk centies savā dzīves situācijā atrast pozitīvos aspektus un koncentrēties uz to, kas sagādā prieku.

Arī slinkums šajā dienā nav tas labākais pavadonis. Ja īpašnieks ir slinks, viņa māja sabruks, un ģimenē sāksies nesaskaņas.

Skaudība par citu cilvēku sasniegumiem ir vēl viena sajūta, no kuras šajā dienā labāk atteikties. Cilvēki, kuri uz kādu ir greizsirdīgi, bieži saskaras ar finansiālām problēmām.

 

Leave a Comment