21.jūlijā ir gaidāms spēcīgākais pilnmēness: senči ticēja, ka šajā dienā ir noteikti jāizvairās no šīm darbībām!

21. jūlijā Mežāža zemes zīmē būs “nopietns” pilnmēness. “Nopietni”, jo Mežāzis ir disciplinētākā un neatlaidīgākā zīme visā lokā. Tāpēc šis pilnmēness skars jautājumus par pienākumu, atbildību un iepriekš doto solījumu pildīšanu.

Šī pilnmēness laikā Mežāzī attīstīsies vai par sevi atgādinās situācijas, ar kurām mēs saskārāmies pirms sešiem mēnešiem.

Turklāt laiks pirms un pēc pilnmēness (no 19. līdz 22. jūlijam) var būt ļoti satraucošs un grūts, jo Mēness atradīsies gandrīz precīzā savienojumā ar Plutonu, kas notikumiem, kas varētu notikt, piešķirs kādu dramatisku krāsojumu. Mēs izjutīsim notiekošā emocionālo smagumu, bezcerību un karmisko raksturu.

Pārbaudi savas zināšanas par animācijas filmu tēmu!

Vai tu spēj atpazīt pēc viena kadra, kas šī ir par animācijas filmu?

1 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

2 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

3 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

Your score is

The average score is 71%

0%

Ir grūti noslēpties no emocionālām sāpēm, un pēdējo divu nedēļu laikā daudzi ir piedzīvojuši garīgu spiedienu. Notika daudz patiešām traģisku notikumu – Marsa-Urāna savienojums manāmi zaudēja.

Dziļi sevī sakrājušās, apslāpētās jūtas nevarēja atrast izeju, tās bija jāiztur. Un tikai nākošais Pilnmēness rada robu izejai un būs iespējams vismaz sākt virzīties uz āru, un tad kaut kas sāks mainīties iekšā.

Kādam nāksies atteikties no saviem plāniem un mērķiem, jo ​​traucē konkrēti cilvēki vai apstākļi. Tomēr nevajag sarūgtināt – rezultātā viss izvērtīsies pozitīvāk, nekā nesīs skumjas, tāpēc, ja esi spiests no kaut kā atvadīties, tas jādara ar vieglu sirdi.

Tieši Pilnmēness laikā 21. jūlijā Marss ieies Dvīņu zīmē. Vērsis pēkšņi pāries uz Dvīņiem un tas noteikti ienesīs izmaiņas, jo pat tikko izejot no mājas jau var redzēt apkārt ko jaunu un piedalīties reālajā dzīvē ne tikai savā, bet arī citi cilvēki.

Pilnmēness vienmēr maina notikumu gaitu uz pabeigšanas vektoru. Bet pašā pilnmēness virsotnē var atklāties problēmas, tēmas, kas jums nebija redzamas, nesaprotamas vai nepievērsa jūsu uzmanību.

Un 21. jūlijā pirmais svarīgākais aspekts ir Mēness un Plutona savienojums. Saule būs opozīcijā Plutonam.

Ko jūs varat darīt pilnmēness dienā 21. jūlijā?

 

Satiec savus draugus vai brāļus un māsas.

Esi radošs. Saule labā aspektā ar Neptūnu sniedz iedvesmu un pravietiskus sapņus. Ir lietderīgi meditēt, atpūsties, strādāt ar psihologu, peldēties, apmeklēt pirti, baseinu.

Sedz darba parādus.

Izpildi visus ģimenei dotos solījumus.

Palīdziet ģimenei mājas darbos.

Iet iepirkties. Atrodiet ekskluzīvas lietas un ieguldiet tajās savas finanses.

Apmeklējiet izklaides pasākumu.

Pildi vingrinājums.

Bet vai tu maz zini ko NEDRĪKST darīt šajā dienā un šī pilnmēness laikā? Tam ir milzu nozīme!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment