21.jūlijā ir gaidāms spēcīgākais pilnmēness: senči ticēja, ka šajā dienā ir noteikti jāizvairās no šīm darbībām!

Ko nedarīt pilnmēness laikā 21. jūlijā

Strīdēties ar jebkuru: Marss tagad ir saspringts ar Merkuru, kas cilvēkiem dod asu mēli, tāpēc savu pozīciju aizstāvēšana var būt ļoti izteikta. Šādi strīdi un strīdi ne pie kā laba nenovedīs – ar veciem un pazīstamiem cilvēkiem var sastrīdēties līdz šķembām.

Iegremdējieties ilūzijās: ja jums patīk kāds konkrēts cilvēks, nesteidzieties iemīlēties un veidot plānus, pagaidiet, līdz būs pagājis pilnmēness periods.

Pieņemiet lielus lēmumus. Sakarā ar saspringto aspektu starp Merkuru un Urānu, var rasties pēkšņas ģeniālas idejas. Tās ir vērts pierakstīt nākotnei, taču jums nav nekavējoties jāsāk šīs domas īstenot.

Esiet emociju vadīti, vaimanāt, pieprasiet pastiprinātu uzmanību, krītiet histēriskā stāvoklī. Mēness savienojuma Plutona dēļ mēs būsim ļoti jūtīgi un būs grūti noturēt savas emocijas savās rokās. Tomēr to ir vērts darīt, lai nesabojātu attiecības ar citiem.

Prognoze visām zvaigžņu zīmēm 21. jūlijam

Auns: pievērsiet īpašu uzmanību savai ģimenei. Vai mājās viss ir kārtībā? Vai tavi vecāki ir veseli? Vai jūsu santehnikai ir nepieciešams remonts vai varbūt ir pienācis laiks remontam? Iegādājoties nekustamo īpašumu, esi uzmanīgāks ar dokumentiem.

 

Vērsis: nāksies daudz ceļot pa pilsētu un kārtot papīrus. Bet beidzot varat sakārtot dokumentus, sakārtot automašīnu un satikt attālus radiniekus. Esiet uzmanīgāks pret likteņa pazīmēm (nejaušas cilvēku sarunas u.c.), ar kurām saskarsities ceļā.

 

Dvīņi: Sakārtojiet savas finanses. Pārtrauciet tērēt pārāk daudz naudas un pārskatiet savu budžetu. Varbūt ir pienācis laiks sākt skaitīt savus izdevumus un ienākumus. Iespējams, ka saņemsi bonusu par ilgstošiem pakalpojumiem vai veiksmīgu pirkumu, par kuru jau sen sapņoji.

 

Vēzis: laiks tiks veltīts partnerattiecībām: šis ir tieši brīdis, kad kopā ar partneri vajadzētu doties pensijā un pavadīt vēl vienu medusmēnesi vai vienkārši doties kaut kur atpūsties. Kopumā pilnmēness laikā sazināsies ar citiem cilvēkiem biežāk nekā parasti un piesaistīsi sev uzmanību – vai nu ar savu izskatu, vai ar savu neparasto prātu.

 

Lauva: jums var būt pravietiski sapņi – noteikti klausieties, ko redzat. Šajā laikā ir labi doties dabā un labi atpūsties. Meditācija un relaksācija palīdzēs atgūt spēkus un justies daudz labāk. Pārslogojot sevi ar darbu, jūsu veselība var ietekmēt.

 

Jaunava: dodieties pie draugiem vai vismaz piezvaniet vai rakstiet viņiem, pajautājiet, kā viņiem klājas. Jūs nevarat iedomāties, cik ļoti viņiem jūs pietrūkst un cik daudz jaunu lietu jūs varat no viņiem mācīties. Ir pienācis laiks atjaunināt arī savus sociālos tīklus – jauni abonenti un daudz atzīmju Patīk ir tepat aiz stūra.

 

Svari: Sakārto savus darba jautājumus. Esiet īpaši uzmanīgs priekšnieku norādījumiem: jebkurš no jūsu nepamanītajiem un aizmirstajiem uzdevumiem var vērsties pret jums. Bet, ja ar tevi viss ir kārtībā, tu vari sagaidīt paaugstinājumu amatā vai vismaz jauku bonusu un cieņu no priekšnieka. Ja plānojat kāzas, šis ir labākais laiks.

 

Skorpions: nokārtojiet dokumentus ārzemju ceļojumam, apmeklējiet ceļojumu aģentūru vai plānojiet maršrutu. Ir arī noderīgi izglītoties vai atsākt apmeklēt valodu kursus. Ja esat iesaistīts kādās juridiskās lietās, rezultāts var jūs pārsteigt.

 

Strēlnieks: Finanšu parādu problēmas var jūs pārsteigt. Šajā laikā neplānojiet pārāk lielus pirkumus un neieslieties jaunos parādos – tagad lietderīgāk tos slēgt, nevis krāt jaunus. Bet jūs varat ieguldīt savu naudu bankā, kaut kādā veidā riskēt ar savu naudu, cerot uz potenciālo peļņu. Periods var justies diezgan saspringts.

 

Mežāzis: Pilnmēness jūsu zīmē ir pienācis laiks virzīt sevi centrā un būt nedaudz savtīgam. Rūpējies par savu fizisko sagatavotību, tēlu un veselību. Iespējams, ir pienācis laiks veikt ārstēšanu, jaunu matu griezumu vai vienkārši labi atpūsties, lai piepildītu ķermeni ar enerģiju. Nebaidieties uzņemties vairāk nekā parasti.

 

Ūdensvīrs: Ir pienācis laiks iziet medicīnisko pārbaudi vai ievērot diētu, lai uzlabotu savu veselību. Darbā var iestāties uzdevumu rutīna, kas nogurdina un nesagādā nekādu prieku. Taču liktenis var uz tavām durvīm uzmest bezpajumtnieku kaķēnu, kas nesīs laimi nākotnē. Kopumā ir lietderīgi šajā laikā iegādāties mājdzīvnieku vai pavadīt vairāk laika ar to, kas jums jau ir.

Lasi vēl: Labākie marinētie gurķi ziemai! Ļoti garšīgi un kraukšķīgi! Vienkāršākā gurķu recepte, kura paliks atmiņā!

Zivis: veltiet laiku saviem bērniem. Esi pats bērns. Dodiet vaļu pozitīvām emocijām, atverieties radoši, apmeklējiet kādu izklaidējošu pasākumu. Tas ir tas, kas tev jau ilgu laiku pietrūka. Ja darīji kaut ko radošu (zīmēji, uzrakstīji grāmatu, izdomāji kādu skaņdarbu), tad tev tas jāpaziņo visai pasaulei un jāiegūst savi pirmie fani.

 

Leave a Comment