20. jūnijs ir gada galvenais punkts. Uzziniet, kas jūs sagaida laimes dienā!

Kopš seniem laikiem Saulgrieži tiek uzskatīti par vienu no nozīmīgākajiem svētkiem slāvu vidū. Un ne tikai starp tiem, visā Zemē un visās kultūrās, tika atzīmēta šīs dienas nozīme. Kāds ir noslēpums?

Tas atrodas tā sākuma laikā: divu Saules cikla periodu robeža gada laikā. Starp citu, tas ir Saules gada cikls, kas ir balstīts uz seno lauksaimnieku kalendāru.

Vasaras saulgriežu diena ir brīvdiena visiem Zemes iedzīvotājiem. Visās tradīcijās šī diena tiek uzskatīta par nozīmīgu gan enerģētiski, gan karmiski. Šī ir viena no visspēcīgākajām dienām, kad Saules gaisma un enerģija atjauno mūs un mūsu dzīvi. Šīs dienas enerģijās dzimst jaunas cerības un ticība laimīgai nākotnei.

Šī ir spēcīgās Saules diena. Senos laikos vasaras saulgrieži tika uzskatīti par svētlaimīgu un labu dienu, kad Augstākie spēki cilvēkiem piešķir visu veidu labumus.

Vēdiskie Raksti saka, ka tas, kurš nepalaiž garām saulgriežu dienu un spēj to pareizi nodzīvot, saņem īpašu vitalitāti no Saules un kļūst laimīgāks.

Vasaras saulgriežu diena ir visspēcīgākā un dāsnākā Saules ķēniņa izpausme gadā, kad viņa gaisma un enerģija nāk, lai atjaunotu mūs un dotu mums jaunu spēku. Saulgrieži ir viens no gada galvenajiem punktiem. Tas ir pagrieziena punkts, kad liktenis mainās un virzās pa jaunu ceļu.

Vai tu zini no kurām populārām ārzemju filmām ir šie kadri?

Pārbaudi savas zināšanas un aizpildi testu par slavenām ārzemju filmām!

1 / 2

Vai tu zini no kuras slavenas ārzemju filmas ir šis kadrs?

2 / 2

Vai tu zini no kuras slavenas ārzemju filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 73%

0%

Planētu valstībā Saule ir vissvarīgākais spīdeklis. Viņš ir planētu ķēniņš, dzīvības un visu svētību avots. Gaisma, siltums, prieks, optimisms, laime – tās visas ir Saules svētības mūsu dzīvē. Vēdiskajā tradīcijā labas attiecības ar Sauli tiek uzskatītas par pārtikuša likteņa, veiksmīgas dzīves un labas veselības garantiju.

Tāpēc saulgriežu dienu sauc arī par laimes dienu.

Lasi vēl: Laikapstākļi pēc Līgo svētkiem strauji mainīsies līdz pat nepazīšanai! Jābūt gataviem

No likteņa ietekmēšanas viedokļa Saulgrieži ir diena, kad mēs iegūstam iespēju atbrīvoties no pagātnes nastas, mainot savu viedokli par dzīvi. Šī ir diena, kad visas dabiskās enerģijas tiek aktivizētas un spēj atbalstīt un atjaunot cilvēka enerģiju. Un, kā jūs zināt, visefektīvākais veids, kā mainīt likteni uz labo pusi, ir labie darbi. “Mēs pļausim to, ko mēs sējam” – atcerieties sakāmvārdu?

 

Leave a Comment