Jūs neticēsiet, kad uzzināties, kāpēc caurdurt ziepes ar adatām: neparasti padomi no pieredzējušām saimniecēm

Mūsdienu dzīvē, kad arvien vairāk cilvēku saskaras ar ierobežotu laiku un pieaugošiem pienākumiem, mājas darbi var pārvērsties par īstām galvassāpēm. Tomēr pieredzējušas saimnieces jau sen ir iemācījušās tikt galā ar dažādām sadzīves problēmām ļoti neparastos veidos.

Mūsu šodienas rakstā aplūkosim dažus interesantus un efektīvus pieredzējušu saimnieču padomus, kas palīdzēs mums vienkāršot ikdienas darbus un iegūt vairāk brīvā laika citām nodarbēm.

Izglābs iestrēgušu rāvējslēdzēju

Ja iecienītākās jakas vai džinsu rāvējslēdzējs ir iestrēdzis un negrib atvērties, pieredzējušas saimnieces zina vienkāršu un efektīvu veidu, kā problēmu atrisināt ātri un bez liekām izmaksām. Paņemiet parastas ziepes un noberziet tās uz rāvējslēdzēja. Neliels ziepju daudzums padarīs rāvējslēdzēju slīdīgāku un palīdzēs tam viegli kustēties. Pēc tam mēģiniet viegli pavilkt rāvējslēdzēju – iespējams, tas atvērsies bez problēmām.

Lasi vēl: Nosauktas sešas skarbās dzīves patiesības, ar kurām būs ikvienam jāsamierinās

Ko darīt ar ziepju atlikumiem

Viens no neparastajiem mājsaimniecības padomiem, ar ko dalās pieredzējušas saimnieces, ir veids, kā izmantot ziepju atlikumus. Tā vietā, lai izmestu mazus ziepju gabaliņus, tos var izmantot efektīvāk. Lai to izdarītu, ziepju atlikumus var vienkārši iebāzt flaneļa vai speciālā sieta maisiņā.

Kā tas darbojas. Kad šo flaneli paņemsiet dušā vai vannā, ziepju atlikumi sāks putot un izdalīt smaržvielas un labvēlīgās vielas. Šis nelielais triks ne tikai palīdz ietaupīt naudu, bet arī novērš ziepju atlikumu problēmu. Turklāt šādu sūkli varat izmantot arī ķermeņa masāžai.

Visefektīvākā grīdas tīrīšana

Ja meklējat neparastus mājsaimniecības padomus, tad jums vajadzētu izmēģināt izmantot ūdeni ar veļas ziepēm kā antibakteriālu grīdas tīrīšanas līdzekli. Iespējams, šī metode ir neparasta, taču pieredzējušas saimnieces apgalvo, ka tā ir ļoti efektīva.

Lai pagatavotu šķīdumu, jums būs nepieciešams karsts ūdens un veļas ziepju gabaliņš. Izšķīdiniet ziepes ūdenī, līdz tās pilnībā izšķīst. Tad uzklājiet to uz grīdas tīrīšanas sūkļa un sāciet tīrīšanu. Ūdenim ar veļas ziepēm piemīt antibakteriālas īpašības, kas var efektīvi iznīcināt baktērijas un netīrumus uz grīdas.

Nelieli skrāpējumi vairs nebūs pamanāmi

Ja uz stikla virsmas parādās skrāpējumi, nevajag panikot. Pieredzējušas saimnieces zina vienkāršu noslēpumu, kā noslēpt šīs nepatīkamās pēdas. Viss, kas viņām nepieciešams, ir veļas ziepes.

Lai likvidētu skrāpējumus, vienkārši uzberiet uz tiem ziepes. Veļas ziepēm piemīt spēja aizpildīt mikroplaisas stikla virsmā, padarot skrāpējumus mazāk pamanāmus. Tajā pašā laikā īpašais ziepju saturs palīdz noņemt netīrumus un aizsargā virsmu no atkārtotiem bojājumiem.

Kādam nolūkam ziepes ir paredzēts caurdurt ar adatām

Šis neparastais mājsaimniecības padoms var noderēt ikvienai saimniecei, īpaši tām, kuras bieži nodarbojas ar apģērbu šūšanu vai labošanu. Adatu iespraušana ziepēs ir vienkāršs veids, kā nodrošināt, lai adata labāk slīdētu cauri audumam.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? Noskaidrosim!

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

 

Your score is

The average score is 55%

0%

Ieliekot adatas ziepēs, tās pārklājas ar plānu ziepju kārtiņu, kas palīdz tām vieglāk slīdēt caur materiālu. Tas ir īpaši noderīgi, ja strādājat ar biezu vai blīvu audumu, kur adata var iestrēgt vai ir vajadzīgs papildu spēks, lai virzītos uz priekšu.

 

Leave a Comment