Slavenā eksperte Vasilisa Volodina nosaukusi 3 Zvaigžņu zīmes, kuru dzīve jūnijā mainīsies strauji un līdz pat nepazīšanai

(labots)

Eksperte ir pārliecināta, šos cilvēkus šī gada jūnijā dzīvē sagaida svarīgas izmaiņas.

Viņas jaunās prognozes sola svarīgus sasniegumus, atklājumus un izaugmses. Volodina iesaka neatlikt lietas uz vēlāku laiku, bet sākt aprēķināt savu nākotnes stratēģiju jau tagad. Saskaņā ar viņas prognozi, ir trīs Zvaigžņu zīmes, kuras 2024.gada jūnijā sagaida patiešām lielas un būtiskas pārmaiņas.

Pirmā Zvaigžņu zīme, kam eksperte paredz šīs dzīves cikla izmaiņas, ir Auns. Viņa precizē, ka no 8. līdz 9.jūnijam Auniem būs sajūta, ka viss ir līdz šim gājis “šķērsām”. Viņi būs pakļauti spiedienam “no malas” un radīsies sajūta, ka nekas nav labojams. Eksperte uzskata, ka vienīgā izeja, ko šajā situācijā var darīt, ir pieņemt to! Tāpat savas pozīcijas ir jāaizstāv netieši, nevis tieši.

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Gribam pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu (tev būs tikai 30 sekundes) un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Volodina mierina Aunus – nevajag satraukties. Vēlāk viņi vēl varēs visai pasaulei parādīt savus sasniegumus un nopelnus. It īpaši tāpēc, ka jūnija otrā puse gaidāma krietni mierīgāka un mazāk saspringta. Auniem jāpavada vairāk laika kopā ar ģimeni un radiniekiem. Un jābūt uzmanīgiem tikai vienā – jūnijā pastāv ļoti liela iespēja iekrist finanšu “bedrē” – tas nozīmē: neaizņemties naudu un nevienam to arī neaizdot!

Foto – Unsplash

Otra Zvaigžņu zīme, kas gaidāmas pārmaiņas dzīvē, ir Jaunavas. Īpaši tas attiecas uz mēneša pirmo pusi. Iespējams, ka viņām tiks piedāvāts jauns amats, par ko Jaunavas būs sapņojušas jau ļoti sen. Ja, iespējams, līdz šim šiem cilvēkiem karjerā vai mācībās drusku “gāja kā pa celmiem”, tagad tas viss strauji mainīsies un “viss ies kā pa sviestu”.

Jūnijā Jaunavām būs iespēja 100% parādīt savus talantus. Un tāpat – parādīt citiem, cik vērts esat!

Mēneša otrajā pusē Jaunavu dzīve kļūs nedaudz saspringtāka. Nāksies meklēt personīgajos resursos veidu, kā cīnīties ar savu apjukumu, brīdina eksperte. Ja iepriekš tā bija cīņa ar citu cilvēku “grēkiem”, tagad tā būs cīņa pašam ar saviem. Bet, pateicoties rūpīgumam, Jaunavām vēl aizvien būs iespēja sasniegtu brīnišķīgus rezultātus.

Lasi vēl: “No karstuma vairs nebūs ne vēsts!” – meteorologs Toms Bricis sagrauj cerības par siltu vasaru….

Trešā zīme, kam Volodina redz izmaiņas, ir Zivis. Šiem cilvēkiem daudz kas būs saistīts tieši ar ģimeni – vecākiem, vīru vai bērniem. No vienas puses, Zivis būs mentori un radoša personība, kas nevēlēsies dzīvot pēc noteikumiem un risināt citu problēmas. Tomēr daudzi tieši Zivīm prasīs padomus.

Jūnijs kopumā Zivīm sola daudz un dažādu jaunu lietu – agrāk vai vēlāk tās tiks atrisinātas, un šī iemesla dēļ jūnija otrajā pusē varēs atļauties izbaudīt atpūtu. Starp citu, Zivīm pastāv iespēja uzsākt jaunas attiecības, un tas nebūs nekāds mazais, nenopietnais romāniņš.

Leave a Comment