Šīm zodiaka zīmēm astrologi sola ļoti veiksmīgu aprīļa sākumu. Tas ienesīs jaunas vēsmas jūsu dzīvēs!

Aprīlī gaidāms reti sastopams debesu spektāls – pilnīgs Saules aptumsums sakrīt ar retrogrādu Merkuriju. Neraugoties uz sarežģījumiem, ko var radīt šī savienošanās, aprīlis joprojām ir cerību stars, kas piepildīts ar pavasara atjaunojošo esenci.

Marta ekvinokcijas ietekme saglabājas, radot jaunu sākumu un jauna astroloģiskā cikla sākuma atmosfēru.

Kad uz skatuves stājas zodiaka pionieris Auns, tā spilgtā, ugunīgā enerģija ir jūtama. Saules ceļojums cauri šai kardināla zīmei līdz 19. aprīlim šajā gadalaikā ienesīs uzmundrinošu dzīvības pieplūdumu.

Lai gan marts, iespējams, ir pārbaudījis jūsu apņēmību ar savu izaicinājumu labirintu, jūsu 2024. gada aprīļa perspektīvai vajadzētu aizdedzināt jūsu gara ogles, iedvešot jaunu dzīvību jūsu centieniem un centieniem.

2024. gada aprīlis norisinās ar motivējošām enerģijām bagātā debesu panorāmā, taču tas sākas retrogrādā Merkurija ēnā Aunā no 1. līdz 25. aprīlim.

 

Pārbaudi savas zināšanas par animācijas filmu tēmu!

Vai tu spēj atpazīt pēc viena kadra, kas šī ir par animācijas filmu?

1 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

2 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

3 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

Your score is

The average score is 71%

0%

6. aprīlī, kad Venera un Plutons veido harmonisku sekstilu, kosmoss iezīmē spilgtu transformācijas ainu. Šis debesu notikums iezīmē dziļu pārmaiņu posmu mīlestības, skaistuma un finanšu jomā.

Var rasties vēlme ar entuziasmu un sirsnību ienirt jaunās attiecībās vai padziļināt esošās. Šis ir ideāls laiks, lai novērtētu un padziļinātu saikni ar tiem, kas jums ir svarīgi.

8. aprīlis ir bāka, kas iezīmē pilnīgu Saules aptumsumu Aunā un gada pirmās aptumsumu sezonas beigas. Saules aptumsumi, kas bieži tiek uzskatīti par kosmiskiem traucēkļiem, ir enerģiski, potenciāli satraucoši, bet arī pilni izaugsmes iespēju, īpaši garīgajā un personīgajā jomā.

 

Kad 19. un 21. aprīlī Saule pāriet Vērša zīmē, neliela palēnināšanās aicina mūs izbaudīt vienkāršākus dzīves priekus, kas ir krasā pretstatā iepriekšējai vētrainajai Auna atmosfērai.

Svarīgs astroloģisks notikums notiks 20. aprīlī, kad Jupiters un Urāns savienosies Vērsis. Šis retais savienojums, ko dēvē par Lielo atmodu, notiek aptuveni reizi 14 gados, tāpēc tā ietekme ir vēl retāka parādība. Iepriekšējā konjunkcija Vērsis notika 1941. gadā.

Šī satikšanās sola laimīgus un inovatīvus izrāvienus, mudinot mūs izpētīt jaunus dzīves aspektus un vēstot par 14 gadu izaugsmes ciklu finanšu, ilgtspējības un tehnoloģiju jomā.

Lasi vēl: Sinoptiķi nāk klajā ar neiepriecinošu prognozi aprīļa sākumam: ”Meklējiet ziemas apģērbu”

Mēneša transformācijas ceļojums savu kulmināciju sasniegs līdz ar Pilnmēnesi Skorpionā 23.-24. aprīlī, kas simbolizē atjaunošanās un atdzimšanas periodu.

Šis Mēness laiks, ko pastiprina iepriekšējā Jupitera un Urāna konjunkcija, nozīmē kulminācijas un atbrīvošanās brīdi. Tas mudina uz introspekciju un atbrīvošanos no nevajadzīgām lietām, potenciāli vēstot par svarīgiem finansiāliem un personīgiem atklājumiem.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment