Galvenās kļūdas, kādas pieļauj lietotāji, tīrot viedtālruni. Kā veikt šo procesu pareizi? Daudzi nemaz šo nezina

Laika gaitā ikviens viedtālruņa lietotājs saskaras ar nepieciešamību notīrīt savas ierīces ekrānu un korpusu. Tomēr ir vairākas kļūdas, kuras nedrīkst pieļaut, veicot kopšanu.

Šajā rakstā mēs aplūkosim galvenās tīrīšanas kļūdas un uzzināsim, kā izvairīties no bojājumiem, rūpējoties par smartfonu.

telefonus izmanto ļoti daudzi cilvēki. Patiesībā, mobilo tālruņu lietotāju skaits pasaulē ir ievērojami lielāks nekā iedzīvotāju skaits.

Saskaņā ar Statista: datiem 2023. gadā pasaulē bija 8,3 miljardi mobilo tālruņu lietotāju, kas atbilst aptuveni 107% no pasaules iedzīvotāju skaita. Tas nozīmē, ka vidēji katram cilvēkam uz Zemes ir vairāk nekā viens mobilais tālrunis.

Eiropā mobilo tālruņu lietotāju īpatsvars ir vēl augstāks. Saskaņā ar Eurostat: datiem 2022. gadā Eiropas Savienībā 91% iedzīvotāju vecumā no 16 līdz 74 gadiem lietoja mobilo tālruni.

Latvijā mobilo tālruņu lietotāju īpatsvars ir viens no augstākajiem Eiropā. Saskaņā ar Centrālās statistikas pārvaldes: datiem 2022. gadā 98% Latvijas iedzīvotāju vecumā no 16 līdz 74 gadiem lietoja mobilo tālruni.

Tā kā mobilo tālruņu lietotāju skaits turpina pieaugt, ir skaidrs, ka šīs ierīces ir kļuvušas par neatņemamu mūsu dzīves sastāvdaļu. Mēs tos izmantojam ne tikai saziņai, bet arī informācijas iegūšanai, izklaidei, darbam un daudz kam citam.

 

Izpildi testu: 

Noskaidro savas zināšanas par latviešu vecvārdiem!

Izpildi šo ātro testu un noskaidro kā tu pārzini latviešu vecvārdus! 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

Your score is

The average score is 53%

0%

 

Papīra salvešu izmantošana

Šķiet, ka papīra salvetes ir ērts tālruņa ekrāna tīrīšanas veids, taču patiesībā to izmantošana ir viena no galvenajām kļūdām. Neskatoties uz spēju noņemt netīrumus, papīrs ir raupjš materiāls, kas var viegli saskrāpēt displeju.

Īpašu kaitējumu tam var nodarīt mikrošķiedras salvetes. Turklāt šādas salvetes var noslaucīt no ekrāna oleofobisko pārklājumu (ekrāna aizsargu), padarot to jutīgāku pret netīrumiem.

 

Lasi vēl: Beidzot atklājas ko Alla Pugačova aizsūtīja uz dziedātāja Borisa Moisejeva kapu

Pārmērīgi stipra tīrīšana

Ja esi pieradis viedtelefona tīrīšanas laikā stipri spiest uz ekrāna, tas var izraisīt arī nevēlamus rezultātus. Izvairies no pārmērīga spiediena, lai nesabojātu vai nesaskrāpētu displeju.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment