“Es Jūs saucu par vergiem!” Alla Pugačova brīdina cilvēkus un nāk klajā ar baisu paziņojumu!

Daudzkārt ziņots medijos, ka dziedātāja Alla Pugačova, kuras dzīvesvieta tagad atrodas Izraēlā, novembra sākumā īslaicīgi atgriezusies Krievijā, pēc tam dodoties uz Latviju. Šo notikumu uzmanīgi novēroja Krievijas valdības atbalstītie mediji un “Telegram” kanāli, cenšoties izprast, kāpēc viņa pieņēma šādu lēmumu.

Daudzi spekulēja par iemesliem, kas varētu būt izraisījuši Pugačovas pēkšņo vizīti Krievijā. Vieni teica, ka viņa atgriezusies, lai palīdzētu savam vīram Maksimam Galkinam risināt jautājumu par atļauju uzturēties ārvalstīs.

Savukārt citi ziņoja, ka viņas uzturēšanās saistīta ar jauna mūzikas albuma ierakstīšanu. Šāda veida spekulācijas un komentāri veidoja pamatu plašai diskusijai par šo neplānoto vizīti un tās patieso iemeslu.

“Man ir smieklīgi un vienlaikus skumji vērot šo nikno, skaudīgo un apmelojošo cilvēku grupu. Jūs esat tik dīvaini! Un, starp citu, tieši jūs, es saucu par vergiem un dzimtcilvēkiem, tautai šajā situācijā nav nekāda sakara, jo viņi ir pašreizējās notikumu nabadzīši.

Tomēr tas bija tikai iesākums! Laiks aplūkot, ko viņa īstenībā pateica!

Lasi raksta turpinājumu nākamajā lapā

Leave a Comment