“Es Jūs saucu par vergiem!” Alla Pugačova brīdina cilvēkus un nāk klajā ar baisu paziņojumu!

Es viņus mīlu un līdzi jūtu, bet jūs ar savām visām izteiksmēm, absurdiem izdomājumiem un klajiem meliem cenšaties attālināt cilvēkus, kuri man ir svarīgi. Viņu dēļ esmu dzīvojusi un dziedājusi visu savu dzīvi, pat upurējot savu veselību un personīgo dzīvi.”

Šis emocionālais izteikums, kas pārpilns ar dziļām pārdomām par piedzīvoto, sniedz ieskatu dziedātājas sajūtās un attieksmē pret tiem, kas cenšas viņu apsmiet un novilcināt no saviem dzīves lēmumiem.

Jūsu centieniem nepaliks nekāda iespēja gūt panākumus, neskatoties uz jebkuru mēģinājumu. Tāpēc, lūdzu, nenovirziet savu enerģiju un finansiālos resursus uz veltīgiem centieniem mani sagraut vai mazvērtīgot manu dzīvi un darbu. Mana miljonu lielā faniemāŗija turpinās stiprināt mani!

Es esmu izpildījusi savu misiju, pārdzīvojusi ilgu laiku bez dziedāšanas, un Visums kontrolē manu likteni. Nav nepieciešams skaitīt matus uz manas galvas (paldies, ka pēc Černobiļas katastrofas vismaz daži vēl palikuši). Manas balss varbūt skan mazliet nogurdinoši, bet, neraugoties uz pusgadsimtu slimības dēļ, es nekavējoties steigāju pie saviem mīļajiem skatītājiem, cenšoties nodrošināt viņiem laimi. Manas kājas staigā, acis redz, un ausis dzird.

Vai jūs skaitāt manu bagātību? Protams, es smagi strādāju un nopelnīju to, atšķirībā no tiem, kuri savu dzīves labāko posmu izdzēra vai izšķērdēja un tagad bez jebkādiem pierādījumiem apgalvo, ka man būtu jāuzņemas atbildība par viņu pašu neveiksmēm. Kā ērti, vai ne?

Nauda vienmēr būs bezspēcīga laimes priekšā. Brīvība ir mans īstais bagātības avots, un es to sargu sevī, dzīvoju tai līdzi un apņemos turpināt dzīvot, līdz gaisma uzvar pār tumsu, labais uzvar ļauno, un patiesība uzvar melus.

Turpināsim ceļu dzīvē!

Vai tas jums patīk vai nē, dzīve pierāda, ka es joprojām esmu jūsu sirdīs.

Paldies par sapratni un atbalstu!

Leave a Comment