“Kāds savas profesijas pārstāvis atklāja noslēpumu!”: Noskaidrots kādus vārdus nēsā uzticīgākie vīrieši

Nameoloģe mums atklāja noslēpumu – jā, tāda profesija ir. Irēna Ivanova stāstīja, kam var uzticēties ne tikai saviem noslēpumiem, bet arī dzīvei – viņu vārda ietekme uz rakstura veidošanos ir tik spēcīga.

 

Aldis

Varbūt visslavenākais no tiem vārdiem, kas nes aizstāvja sākumu. Aldis ir dzimis uzvarām un iekarojumiem. Šis cilvēks vienmēr ir vai nu varonis-glābējs, vai nodevīgs iebrucējs – trešās iespējas nav. 

Aldis ir harizmātisks, interesants, viņš sliecas moralizēt visas savas darbības, izskaidrot tās ar augstiem ideāliem un var attaisnot jebkuru darbību, ja vien viņam ir vēlēšanās. Šī vīrieša dzīvē noteikti būs vieta grandiozam žestam – vismaz vienu reizi. 

Dzimis psihologs: ļoti saprātīgs. Dod priekšroku godīgai cīņai. Ja Aldis tevi mīl, tad zini: viņš nežēlos savu dzīvību, lai saglabātu sava izvēlētā drošību. Drosmīgs, izlēmīgs, dažreiz impulsīvs. 

Patiesība ir tāda, ka šajā vārdā ir tik daudz enerģijas, ka vīrietim, kam liegta iespēja to realizēt kaujā, dažreiz ir grūtības ar sevi.

Pēteris

Tikai daži cilvēki zina, bet vārdam Pēteris ir simboliska aizsardzības nozīme, jo tas tiek tulkots kā “akmens/klints/kalns”. Tik stingrības un neaizskaramības, cik Pēteris ieguva, neviens cits vīrietis nesaņēma. 

Pēteris nav pakļauts uzbrukumiem, taču viņš stingri un pārliecinoši aizsargā savas robežas. Pakrist šāda vīrieša “zem spārna” nozīmē iegūt pilnīgu drošību. Viņa vēlme aizsargāt ir balstīta uz iekšējās trauksmes sajūtu, bet jo asāka tā ir. 

Lasi vēl: Latviju tikko pāršalkusi skumja sēru vēsts: šo pasauli pametis sirsnīgs, jūtīgs puisis, kuram iedzīvotāji ziedoja sapņa piepildīšanai

Pēterim trūkst stratēģiskās domāšanas, bet viņš paļaujas uz iekšējo sajūtu pasauli, kas viņu reti pieviļ. Ja esat izvēlējies Pēteri par savu mīlas partneri, nekad nepārkāpjiet viņa personīgās robežas: ja viņš jūtas uzbrukts, viņš reaģēs, pirms viņš analizēs situāciju. Un, ja tu kļūsi par viņa ienaidnieku, tu uz visiem laikiem zaudēsi mīlestību.

Turpini lasīt, kādi ir pārējie uzticīgo vīriešu vārdi, nākošajā lapā

Leave a Comment