“Laiks atbrīvot savu enerģiju!”; izvēlēties vienu no trim valdzinošiem attēliem, kas sasaucas ar jūsu dvēseli

Mūsu straujajā mūsdienu pasaulē ir viegli zaudēt saikni ar dziļajiem garīgajiem strāvojumiem, kas plūst mūsos un ap mums. 

 

Bet ko darīt, ja būtu veids, kā atjaunot savienojumu ar mūsu iekšējo būtību un izmantot senās enerģijas, kas varētu mums palīdzēt mūsu ceļojumā?

Lai uzsāktu šo izglītojošo meklējumu, atliek tikai izvēlēties vienu no trim valdzinošiem attēliem, kas sasaucas ar jūsu dvēseli. Katrs attēls nes īpašu šamanisko enerģiju, kas atspoguļo dažādus cilvēka pieredzes aspektus.

Nododoties vizuālajam valdzinājumam, kas uzrunā jūs, jūs atverat durvis, lai atklātu savu unikālo sevis izzināšanas un dziedināšanas ceļu.

Aiz katras gleznas plīvura slēpjas simbolisma un spēka gobelēns, kas gaida atšifrēšanu.

 

1. Bruņurupucis:

Sarežģītajā dzīves struktūrā ir gadījumi, kad mēs alkstam papildu vairogu no ārējiem spēkiem, kas draud vājināt mūsu garu. Šādi brīži prasa bruņurupuča gudrību, aizsardzības un izturības simbolu.

Izvēloties bruņurupuci, jūs izmantojat tā seno enerģiju, meklējat patvērumu no negatīvisma un bruģējat ceļu uz mieru un labklājību.

Šajā jūsu ceļojuma posmā ir ārkārtīgi svarīgi pasargāt sevi no citu cilvēku vārdu un uzvedības postošās ietekmes. Bruņurupuča enerģija kalpo kā sargs, ļaujot ap sevi radīt pozitivitātes burbuli.

Tas mudina jūs saglabāt personīgo tīrību un skaidrību gan fiziskajā vidē, gan prātā un garā.

Lai izmantotu bruņurupuču enerģiju, jums var būt jāsper taustāmi soļi ceļā uz veselīgāku vidi. Tas var ietvert apzinātu distancēšanos no toksiskām situācijām vai cilvēkiem un mierinājuma meklēšanu vietās, kas paaugstina jūsu garastāvokli.

To darot, jūs aktīvi veidojat aizsargājošu auru, pasargājot sevi no kaitīgām enerģijām, kas varētu kavēt jūsu progresu.

Lasi vēl: Atstāj večiņu gaitenī, viņa tik un tā līdz rītam neizvilks, ārsts pavēlēja medmāsai. Bet neviens pat iedomāties nespēja, kas notiks nākamajā dienā

Atcerieties, ka pozitīvas attieksmes saglabāšana ir galvenais, lai pārvarētu dzīves izaicinājumus. Bruņurupuču enerģija atgādina jums neatlaidīgi attīstīt optimismu un izturību.

Izmantojot sevis apzināšanos un apzinātu piepūli, jūs varat ierobežot iespējamību saskarties ar kaitīgām situācijām, pastiprinot sevī pozitivitātes spēku.

Turpini lasīt, kādi ir pārējo attēlu skaidrojumi, nākošajā lapā

Leave a Comment