“Laiks atbrīvot savu enerģiju!”; izvēlēties vienu no trim valdzinošiem attēliem, kas sasaucas ar jūsu dvēseli

2. Zilais putns:

Lidojot bezgalīgajās debesīs, zilais putns nes neatlaidības un apņēmības auru.

Izvēloties zilo putnu, jūs pieņemat tā ugunīgo garu – aizsardzības simbolu un nelokāmu uzticību savu tuvinieku un savas sakrālās telpas aizsardzībai.

Šajā ceļojuma nodaļā ir svarīgi aptvert šo lielisko putnu raksturu un izturību.

Bluebird mudina jūs noteikt spēcīgas robežas, radot sev apkārt drošības ostu, kas pasargā jūs no ārējiem draudiem.

Šis nav laiks pazemībai un pašapmierinātībai. Tā vietā smelies iedvesmu no zilā putna nelokāmā apņēmības apliecināt savu likumīgo vietu pasaulē.

Neatkarīgi no tā, vai runa ir par savu vajadzību un vēlmju apliecināšanu vai konfrontāciju ar cilvēkiem, kuri pārkāpj jūsu robežas, Bluebird enerģija dod jums iespēju ieņemt drosmīgu nostāju, aizsargājot to, kas likumīgi pieder jums.

Sākot ar savu personīgo robežu nostiprināšanu un beidzot ar savas pozīcijas noskaidrošanu attiecībās vai profesionālajā mijiedarbībā, veselīgu, spēcīgu un nepieciešamu robežu noteikšana kļūst obligāta.

Aptveriet zilo putnu spēku un pārliecību, ļaujot tam vadīt jūs, nosakot nepiekāpīgas robežas, kas saglabās jūsu labklājību un nodrošinās jūsu pilnīgu izaugsmi.

3. Bite:

Bites izvēle simbolizē pagrieziena punktu jūsu dzīvē — uzaicinājumu doties ceļojumā, lai izpaustu un piepildītu savus sapņus.

Tāpat kā šīs čaklās radības, arī bites nenogurstoši strādā, nenogurstoši cenšoties sasniegt savus mērķus.

Turklāt viņi saprot sadarbības spēku, labi strādājot komandā, kurā katrs dalībnieks vienlīdz dod ieguldījumu kopīga mērķa sasniegšanā.

Padomājiet par savu vidi un pajautājiet sev: vai ikvienam jūsu dzīvē ir līdzīga apņemšanās un centība? Vai apkārtējie atbilst jūsu vēlmēm?

Ja atklājat, ka jūsu loks sasaucas ar tādu pašu nelokāmu darba tikumu un apņēmību, tad priecājieties, jo esat uz pareizā ceļa.

Tomēr, ja pamanāt atšķirīgu pūles un apņemšanos starp ar jums saistītajiem, ir pienācis laiks pārvērtēt savu sadarbību. Bišu enerģija mudina jūs meklēt cilvēkus, kuriem ir kopīga jūsu aizraušanās, redzējums un apņēmība.

Lasi vēl: Pirms divām dienām mūža miegā aizmiga Latvijas ilggadējā kultūras personība

Ieskaujiet sevi ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem, kurus vada viena un tā pati vēlme īstenot savus sapņus, jo kopā jūs varat pacelties uz jaunām sasniegumu virsotnēm.

Atcerieties, ka, lai sasniegtu savus mērķus, jums var būt nepieciešams apzināti izvēlēties uzņēmumu, ar kuru jūs saistīti.

Savienojot sevi ar cilvēkiem, kuriem ir vienāds apņēmības un ambīciju līmenis, jūs izveidojat sinerģisku spēku, kas virza katru dalībnieku uz panākumiem.

Leave a Comment