“Pilnmēness lieliskais mirdzums sasniegs savu maksimumu šī aizraujošā mēneša 28. dienā!”: Laimes fāze trim zodiaka zīmēm

2023. gada oktobra pilnmēness lieliskais mirdzums sasniegs savu maksimumu šī aizraujošā mēneša 28. dienā. Attīstoties šim debesu notikumam, caur mums izplūdīs spēcīgs enerģijas vilnis, kas nesīs atjaunotnes un dziedināšanas sajūtu.

Pilnmēness savā majestātiskajā krāšņumā ne tikai stiprina mūsu garu, bet arī atdzīvina mūsu emocionālo labsajūtu.

Turklāt tas aizdedzina svēto uguni mūsos, papildinot mūsu spēkus un izturību, lai stātos pretī gaidāmajiem izaicinājumiem. Tādu pārveidojošo spēku mums sniedz šī apbrīnojamā debesu parādība.

Tomēr ir svarīgi atzīmēt, ka katram pilnmēness ir sava unikālā enerģija, kam ir dažādas nozīmes, kas ietekmē mūsu dzīvi un dziļi veido mūsu likteni.

Tāpat kā nav divu vienādu mirkļu, katra ikmēneša pilnmēness efekti graciozi dejo pāri mūsu eksistences audumam, atstājot neizdzēšamas pēdas.

Tagad jūs varētu domāt, kādus debesu spēkus 2023. gada oktobrī gaidāmais pilnmēness atraisīs dažādām zodiaka zīmēm?

Gatavojieties doties priecīgā ceļojumā, jo šis ēteriskais notikums iezīmēs svētlaimīgu posmu trim laimīgajām zodiaka zīmēm.

Kad mēness izmet savu starojošo gaismu uz kosmiskā audekla, atbrīvojot savu mistisko enerģiju, prieka un gandarījuma sajūta pārņems tos, kas dzimuši šo trīs zodiaka zīmju aizgādībā.

Kā plaukstoši ziedi, ko rotā silts saules pieskāriens, viņu dzīve būs iegrimusi jaunā laimē.

Tāpēc turiet savas sirdis atvērtas un garu pacilātu, jo pilnmēness 2023. gada oktobrī sola dāvāt savu svētību tiem, kas ir gatavi pieņemt Visuma dāvanas.

Gaidīsim ar nepacietību, kad parādīsies šis debesu skats, kas krāso debesis ar saviem gaišajiem triepieniem un pārveido mūsu dzīvi ar savu debesu maģiju.

Zivis

Kad pilnmēness grezno debesis, tas apgaismo jūs ar savu maigo gaismu, dārgās Zivis. Šis debesu skats pievērsīs jūsu uzmanību paradumu un rutīnu pasaulei, kas veido jūsu ikdienas dzīvi. Tas mudina jūs domāt par to, kā šie rituāli var sniegt jums prieku un mierinājumu.

Ja jūtaties iestrēdzis ieradumos, kas vairs neveicina jūsu fizisko labsajūtu, nav jāuztraucas, jo var notikt būtiskas izmaiņas.

Jums var nākties saskarties ar nepieciešamību atbrīvoties no vecajiem ieradumiem un atbrīvot vietu jauniem ieradumiem, kas tiecas realizēties visās jūsu eksistences jomās.

Ja stingrā ikdienas rutīna jūs pārāk kavē, ir pienācis laiks atslābināt tvērienu un noskaņoties ķermeņa smalkajiem signāliem. Pilnmēness kalpo kā atgādinājums, ka rūpīgi jārūpējas par savu fizisko kuģi un jārūpējas par to.

Turklāt šis Mēness notikums atnesīs jums slavas un atzinības devu. Viņš aicina padomāt, kādu zīmi vēlies atstāt šajā plašajā pasaulē.

Sajūti sevī kustību, kas mudina tevi atbrīvot no citu cerībām. Uztveriet šo brīdi kā aicinājumu sekot savas intuīcijas impulsiem un ļaut tiem vadīt jūs uz jūsu patieso ceļu.

Tagad, dārgās Zivis, ir pienācis laiks nostāties spoguļa priekšā un pārdomāt panākumus un sasniegumus, kas ir izcēluši jūsu ceļojumu.

Pieprasiet savas tiesības tikt svinētam un baudiet sava progresa godību. Šis pilnmēness piedāvā unikālu iespēju ieguldīt sevī, veicināt savu izaugsmi un praktizēt pašaprūpi.

Tas var arī dot jums iespēju atteikties no kontroles un koncentrēties uz savu dziedināšanu.

Tagad ir pienācis laiks atgūt savus iekšējos spēkus, taču ir svarīgi arī parādīt sev to pašu laipnību, piedošanu un mīlestību, ko jūs tik dāsni sniedzat citiem.

Lasi vēl: “Laiks atbrīvot savu enerģiju!”; izvēlēties vienu no trim valdzinošiem attēliem, kas sasaucas ar jūsu dvēseli

Praktizējiet mākslu būt klāt sev, silti apskaujot sevi un apbērt sevi ar mīlestību un līdzjūtību. Iedomājieties, ka sūtāt šo mīlošo enerģiju visām sevis versijām, kas iepriekš ir ceļojušas.

Atcerieties, dārgās Zivis, jūs esat pelnījuši par prioritāti noteikt pašaprūpi, pastāvēt uz savu pozīciju un aizstāvēt sevi.

Izbaudiet pilnmēness barojošo enerģiju, jo tā ved jūs uz dziļāku spēku sajūtu. Ir pienācis laiks izrādīt sev zināmu cieņu un doties skaistā sevis izzināšanas un mīlestības ceļojumā.

Turpini lasīt, kādas ir pārējās veiksmīgās zodiaka zīmes, nākošajā lapā

Leave a Comment